Ако не спечеля изборите в Ловеч, ще се откажа от

...
Ако не спечеля изборите в Ловеч, ще се откажа от
Коментари Харесай

Неизбран за кмет депутат пита дали да си стои в Ловеч като общински съветник

„ Ако не печеля изборите в Ловеч, ще се откажа от депутатското си място в Народното събрание “. Това съобщи в предаването на Българска национална телевизия „ Денят стартира с Георги Любенов “ на 24.09.2023 депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Искрен Арабаджиев.

„ На ГЕРБ обстановката е комплицирана, тъй като мъчно се намират претенденти, които да поемат отговорност за провалените ръководства в българските общини, обстановката е сходна в София “, разсъждаваше тогава Искрен Арабаджиев.

Изборните му резултати обаче за него би трябвало да са били като мразовит душ, тъй като не просто не стана кмет, само че и не отиде на балотаж, събирайки едвам 2426.



След резултатите, вместо незабавно да извърши уговорката, стихотворец по време на акцията и да си се прибере в Ловеч да работи за града, той реши да попита Facebook приятелите си дали да извършва обещанието.

„ За мен позициите в обществения бранш постоянно са били единствено инструмент, посредством който да подобряваме средата към нас. Вчера общинската изборна комисия в Ловеч ме разгласи за определен за общински консултант, а групата на ПП-ДБ ще имаме общо 4 съветници. Пред мен стои въпросът къде бих бил по-полезен за Ловеч: като депутат или като общински консултант “, пита той.

„ Затова желая да дам опция на хората, които ми гласувахте доверие три пъти поредно за депутат и в този момент за общински консултант, да изберете къде желаете да ви съставлявам. Анкетата ще бъде дейна 24 часа и е налична на следния линк: … “, пита той.

И преди приключване на денонощието обаче, линкът не работеше.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР