Ако не нарушавате обществения ред – с пиянски викове и

...
Ако не нарушавате обществения ред – с пиянски викове и
Коментари Харесай

Турист събра очите на цялото море! Изненадата

Ако не нарушавате публичния ред – с разгулен крясъци и викове, не изхвърляте фасовете си наляво и надясно из тревните площи, не се биете със строшени бутилки от изпития алкохол и прилежно сте си подредили маратонките под леглото, Вие сте добре пристигнали в Бургас, оповестява " Флагман ".

Този екскурзиант е устроил легловата си база сред две дървета, блажено спи, до него е всичкият му багаж – в раница. Със сигурност е екскурзиант и като него са мнозина. Очевидно общинската полиция не закача такива кротки гости и през нощта. Паркът е осветлен, измит, окосен и обезпаразитен. За такава градина могат да ни завиждат и най-отявлените ботаници-еколози от Шри Ланка, където е образецът за сходен парк край морска повърхност.
-->
Така Бургас се оказа гостолюбив и за тези, които нямат средства да си наемат хотели и могат да изкарат на сандвич и разхладителна напитка. Този прословут екскурзиант се намира на не повече от 20 метра от плажа и наподобява по-блажен и от най-големите ВИП-ове на Миконос и Санторини, където жегата е 45-градусова и е единствено камък и зной без тревичка зелено, а сянката от дърво е единствено идеал.

Кадърът е от Приморския парк, сниман към 17 часа през вчерашния ден (23 юли). Подобни кревати, вид хамаци, са все по-често срещани през последните горещи денонощия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР