Ако напишете думата протест“ в търсачката, най-вероятно пред вас ще

...
Ако напишете думата протест“ в търсачката, най-вероятно пред вас ще
Коментари Харесай

Жените в Токио призовават за „сексуална стачка“ заради сексистки кандидат за губернатор

Ако напишете думата „ митинг “ в търсачката, най-вероятно пред вас ще се разкрият повече от 18 милиона и половина резултати. Повече от ясно е, че човек просто обича да стачкува. И до този миг точно французите носят купата за най-вече митинги в света. Според някои калкулации, вложеното време в неодобрение може да надмине сумата от 100 дни, в които бизнесът и най-много чиновниците, не са съгласни с избрани условия. Протестите са нещо хубаво, когато един човек вижда неправда. Освен това не би трябвало да забравяме и още една доста значима детайлност – Франция е трансформирала това занятие в народен спорт и доста добре знае по какъв начин да блокира и обезврежда страната си. 

Това не ни изненадва, само че митингите имат доста и най-различни величини. Един неудовлетворен служащ може да откаже да работи, активирайки и всички останали свои сътрудници. Синдикатите постоянно са подготвени да закрилят правата на чиновниците и също да последват образеца, а по-късно, когато притежателят стартира да губи пари, най-разумното е да посрещне условията на своите чиновници, като вероятно търси съдействието и на държавното управление. Всичко звучи повече от прелестно и красиво, само че митингите лишават време. 

Спирането на едно произвеждане има успеваемост, само че в Япония имат още по-добро решение. Японците не стачкуват, тъй като в случай че се стигне до такива ограничения, може да бъдете сигурни, че даже в XXI век работодателят е подготвен да извърши сепуко. Освен това не е мъчно да забележим по какъв начин шефовете отхвърлят награди от хиляди, от време на време милиони, с цел да ги дават на своите чиновници – те са безапелационни, че взимат повече от задоволително през годината, с цел да се радват и на бонуси. Това е чест и образование, само че това е единствено в Япония. От друга страна желаеме да насочим вниманието към един доста значим митинг – отводът на секс. 

За мнозина това е доста чудноват детайл, само че през далечната 2014 година дамите в Токио показаха своята позиция и споделиха, че нямат никакво желание да вършат секс с мъжете си, в случай че техните съпрузи гласоподават за Йойчи Масузое. С какво въпросният е спечелил вниманието на дамите? Оказва се, че неговата визия за дамите не е изключително розова и откакто споделя, че нежният пол не е заслужен за политика, заради физиологични процеси като менструален цикъл, дамите бързо изръмжаха и обявиха своята позиция. Йойчи публично кандидатства за кмет на Токио. Следователно дамите с такава адресна регистрация подсетиха ясно, че в случай че този човек завоюва позицията, възможностите да има деликатност сред половете в града, автоматизирано падат под нула. 

Благодарение на световната мрежа Twitter, асоциацията на дамите бързо събира повече от 3000 фенки единствено в Токио. За една седмица броят им стартира да се усилва в геометрична градация, като измежду членките в този митинг ще открием дами със фамилии, млади дами и още доста други. Стигна се до там, че даже практикуващите най-древната специалност бяха подготвени да изразят своето мнение и да прекратят работа, до момента в който този човек е в ръководството. А това в действителност е опасност за японския мъж, който по някаква степен симпатизира на 65-годишния претендент. 

Не е ясно по какъв начин тъкмо дамите бяха решили да ревизират по какъв начин гласоподават мъжете, само че пък беше ясно, че деликатност и фамилиарност завършват незабавно след застъпването. Бившият 65-годишен политически академик е прочут по малкия екран с най-различни акции. През 2001 година се демонстрира като евентуален претендент. Историята обаче демонстрира, че през 1989 година е на мнение, че дамите не би трябвало да се занимават с политика и няма да устоят на напрежението. 

Именно тогава за първи път се демонстрират възможните женомразия, само че още по-странното е, че дамите не го харесват. По време на изборите, този претендент имаше поддръжката на консерваторите и на министър-председателя Шинзо Абе, само че това не значи, че имаше поддръжката на дамите. Всички 16 претенденти бяха мъже на към 60-годишна възраст. Покрай обществената акция в туитър стана ясно, че се раждат и уеб сайтове, които в границите на няколко часа от 2800 консуматори, броят им нараства на 75 000. Критикът на дами се трансформира в публичен зложелател и скоро стартира да излиза наяве, че с сходни изявления ще бъде доста по-далече от цялата картина. 

Въпреки високото обучение в Япония, множеството дами отхвърлят кариера, с цел да обръщат внимание на децата си и да ги възпитават като по-добро бъдещо потомство, затова изявленията на Масузое даже не са съответстващи. Крайният резултат е един политик, който съумя да се простреля в крайници, преди да стигне до един доста значим стол в Япония.

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР