Ако на следващите избори има хартиени бюлетини, това ще бъде

...
Ако на следващите избори има хартиени бюлетини, това ще бъде
Коментари Харесай

Мая Манолова: БСП, ДПС, ГЕРБ и Възраждане искат да върнат купения вот

Ако на идващите избори има хартиени бюлетини, това ще бъде позорът на 47-ия парламент. Това сподели водачът на " Изправи се, България " Мая Манолова.

„ Хартиената коалиция, в която вземат участие безусловно безпринципно Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ, към този момент се оказва, че ще има нов участник, защото и „ Възраждане “ са внесли собствен план за промени в Изборния кодекс и желаят да се броят хартиените разписки от машинното гласоподаване и те да са определящи за крайния резултат “, разяснява тя.

Според нея точно машинния избор е метода за битка с купения избор.

Със сигурност хартиените бюлетини ще покачат резултата на ГЕРБ. Не мога да предвиждам с какъв брой, само че в действителност не разбирам за какво Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ вършат тази услуга на ГЕРБ, с което я бетонират като последваща политическа мощ. Те просто ще си ги напишат “, сподели Манолова.

Тя разяснява и спрените газови доставки, като видя в тях облагодетелстване на избрани компании.

" Ценностите на Европа се оказаха заслон за едни компании, които осъществят облага, тъй като изискването за заплащане в рубли е спазено от редица европейски страни – Германия, Франция, Италия и други. Ние сме сложени пред обстановка, в която не е ясно ще имаме ли газ през август “, разяснява Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР