Ако мандатът отиде при Демократична България или БСП, те ще

...
Ако мандатът отиде при Демократична България или БСП, те ще
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ГЕРБ се опитват да изглеждат като преродени девици, но 12 години мачкаха институциите

Ако мандатът отиде при " Демократична България " или Българска социалистическа партия, те ще беседват още веднъж с Има Такъв Народ за сформиране на четворна коалиция. Това показа като най-оптимален вид депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев в студиото на " Здравей България ".
" В последните 1-2 седмици в държанието на Има Такъв Народ има сериозна еволюция в много конструктивен проект, това не го наблюдавахме преди ", сподели Мирчев. " Надявам се Политическа партия също да осъзнаят, че няма смисъл за страната ни сега от предварителни избори, тъй като ще има още по-нестабилен парламент. Ако някой си мисли, че ще нулираме Има Такъв Народ и ще изгреем внезапно в идващия парламент- не, ще изгреем с два пъти повече депутати от “Възраждане” и проруската партия на Янев ", добави той. Мирчев бе безапелационен, че няма да има договаряния с ГЕРБ.

" В ГЕРБ има доста проблеми. ГЕРБ е знак на корупция. Те се пробват да наподобяват като преродени девици, само че те 12 години мачкаха институциите. Не може през днешния ден да се разсънят и да се окаже, че това е една чисто нова проевропейска и проатлантическа партия. Това не е съществено ", съобщи Мирчев.
" Призовавам за малко разсъдък и да не отидем на избори”, моли той като съобщи, че Демократична България не се тормози от избори, само че " крайният резултат за страната ще бъде неприятен ".

" Тук не е въпрос в избора на Демократична България, тематиката е България. Изборите няма да са единствено през октомври. Ще има избори и по Коледа, след това ще има и още едни! Искрено сме обезпокоени, по тази причина призоваваме за разсъдък! ", сподели депутатът.

За да се сформира постоянна четворна коалиция от " Демократична България " приканиха дружно с Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия да се обединят към няколко общи цели - инфлацията, еврозоната, Шенген, геополитическата самостоятелност на България, енергийната самостоятелност от Русия, модернизацията на армията, промяната в службите и промяната в регулаторите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР