Ако лятото обожаваме да я носим на плажа вместо лятна

...
Ако лятото обожаваме да я носим на плажа вместо лятна
Коментари Харесай

16 стайлинг идеи как да носим бялата риза сега, дори и у дома

Ако лятото обожаваме да я носим на плажа вместо лятна рокля, то през зимата обичаната ни бяла риза влиза в нови функции – от време на време основна, от време на време второстепенна, само че постоянно с задоволително блестящо наличие в стайлинга ни. Истинска, налагането на която в актуалната мода изискуем на Каролина Ерера, която през днешния ден става на 82 години и не стопира да ни въодушевява със стила си.

Със сигурност имате най-малко една в дрешника си или просто имате потребност от нова (защото знаем бялото какъв брой е капризно за поддържане), по време на разпродажбите сега можете да си вземете хубава и качествена риза на добра цена, а ние към този момент сме си набелязали няколко модела в.



Един от добре познатите ни разновидности да я включим в зимните си аутфити, е като я носим под, когато от нея виждаме единствено яка или единствено долната част, а от време на време и двете. По този метод съумяваме да освежим и метода, по който наподобяват пуловерите в стайлинга ни, изключително в случай че са в неутрални тонове.

Друг метод е да я носим под блейзър, изключително когато би трябвало да следваме някакъв по-строг офис дрескод. Въпреки че в случай че сменяем панталона с дънки, би се получила прелестна композиция и за почивните дни. Но в този момент огромна част от нас си работят от у дома, което от време на време я прави съвършена за домашния ни работен развой, когато не желаеме да сме облечени в суитшърт.

В по-студените дни можем да я комбинираме с, дрехата, която направи своето завръщане в трендовете този сезон, а когато и двете неща с oversize, даже можем да не носим панталон, изключително у дома.



Преди време инфлуенсърите ни демонстрираха, че има по какъв начин да я носим, без да умираме от мраз и в това време тя да бъде в основната роля. Достатъчно е под нея да сложим фина поло блуза, без значение в какъв цвят ще бъде тя. Това е част от обичаното наслоение, до което се постанова да прибягваме при минусови температури. Добавяме някакво украшение и сме подготвени за следващата работна среща, било тя и онлайн, а в случай че си търсите нови аксесоари, на ви чакат страхотни оферти.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР