Ако желаете да станете част от екипа на Белвю“, сега

...
Ако желаете да станете част от екипа на Белвю“, сега
Коментари Харесай

Хотел Белвю, Слънчев бряг – идеалното място за спокойна лятна семейна почивка


Ако желаете да станете част от екипа на „ Белвю “, в този момент е моментът да кандидатствате – изискванията за работа, както и самият хотел, са на европейско ниво

Оптимистично начало на 2023 за летище Бургас

Българският туризъм към момента не е достигнал равнищата си отпреди пандемията, само че внезапният спад породен от Ковид 19 е последван от относително бързо възобновяване. Запазването на тази наклонност през 2023 година ще помогне на туристическата промишленост  почти изцяло да навакса и да  се приближи до броя на туристите от 2019. По данни на Фрапорт през 2023 се чака пазарите да продължат бързо да порастват и да доближат 2 039 671 екскурзианта.  Очаквания приръст по пазари е както следва Германия 36%, Англия 40%, Полша 52 %, Австрия 21%, Израел 78%, Чехия 39%, Белгия 53%, Турция 22%, Кипър 48%, Литва 141% и Франция 37%. България към този момент е сериозен състезател на европейския туристически  пазар, изключително в страни като Полша, която през 2022 изцяло навакса равнищата си отпреди пандемията, както и  Чехия, Словакия, Унгария, Литва и Латвия. Като част от огромното европейско семейство, България залага на сигурността и това връща по нашето Черноморие летовниците от Австрия, Нидерландия, Ирландия, Германия и Англия. Чистата природа, мекия климат, богатото културно-историческо завещание, положителната храна и относително ниските цени, са други фактори, които вършат България притегателно място за лятна отмора на посетители от целия свят.

" БЕЛВЮ " е съвременен 4-и звезден хотел на първа линия на красивия северен плаж на Слънчев бряг. Разположението му в по-тихата и първокласна част на комплекса, на няколко минути пешком, от шума и навалицата на централната част на курорта го прави изключително прелъстителен. Близостта на античния град Несебър, международен монумент на ЮНЕСКО  и елитното яхтено пристанище Марина Диневи на Свети Влас са също чудесни плюсове за хотела.

Хотелът предлага 248 двойни стаи, 16 фамилни стаи със свързваща врата и 6 жилището, разположени на 12 етажа, като всички пространства са с пряк или непряк морски аспект към залива на Слънчев бряг и Несебър.  През последните две години беше направена цялостна реставрация на половината от хотелските пространства, както и ресторантската част, което способства за новата съвременна визия на хотела.
  Прекрасният чист плаж с тънък пясък и плитко дъно, без рискови морски жители, отличен със международното самопризнание „ Син байрак “, ситуиран тъкмо пред хотела, комбиниран с качествено настаняване,  хубава храна и добра анимация прави хотел Белвю съвършен за спокойна лятна фамилна отмора. Директно на плажа пред хотела се намира и лична зона с безвъзмездни за всички хотелски посетители шезлонги и чадъри.  Гледката от всички 12 етажа на хотел " Белвю " е прелестна - безкрайна морска простор и лазурно небе.
Напълно реновираните, стилни и първокласни Супериорни стаи, ситуирани на по-висок етаж се радват на огромна известност измежду клиентите. Постоянните посетители от пазар Германия, който от дълги години е главен в хотела, са доста щастливи от направените усъвършенствания.

Блок масата в главния ресторант на хотел " Белвю " е богата и предлага огромно многообразие от ястия от средиземноморската, европейската и българската кухня. Панорамната тераса на главния бюфет ресторант дава опция на гостите да закусват, обядват и вечерят навън, като се любуват на морската простор и лекия бриз. 

А ла картният ресторант " Бендита ", с прелестна панорама към плажа, предлага чудесни специалитети, които притеглят освен клиенти на хотела, само че и доста посетители на комплекс Слънчев бряг

От 2012 година хотел " БЕЛВЮ " е сертифициран за работа по стандартите ISO 9001:2008 както и HACCP. Хотелът е притежател на влиятелни оценки през годините.

Гостите, посетили хотел " БЕЛВЮ " правят оценка позитивно престоя си и дават висока оценка на чудесното местоположение, богатата гама от услуги и уреди, чистотата и комфорта на стаите и храната и обслужването. Особено привлекателна за гостите е прелестната атмосфера в хотела, която се дължи на хотелският екип. Управата на хотела държи извънредно доста на чиновниците си, което от своя страна е тласък за тях да се връщат всяка година да работят в хотела. При другарство с хотелските посетители по време на работа, доволните чиновници предават позитивната си конфигурация и ги вършат съпричастни към българската просвета, обичай и всекидневие. Това е повода хотелът да има толкоз доста непрекъснати посетители, които почиват в Белвю всяко лято.

е част от огромното семейство на АСПИ ГРУП, една от първите, напълно български компании, които започват хотелиерски бизнес в Слънчев Бряг. На 15 юни 2022 г, с празнично празненство за своите посетители,  хотелът означи 20-годишнина от откриването си. През изминалите  години компанията се развива изключително сполучливо и все още АСПИ ГРУП има едни от най-хубавите хотелски комплекси по българското Черноморие, на територията на Златни Пясъци, Слънчев бряг, Царево и Лозенец. Предстоящото осъществяване на амбициозния план за построяването на 5 звезден балнео и СПА хотел в Хисаря ще добави разнообразната палитра на туристически услуги, предлагани от компанията.

С построяването на хотел в Хисаря, АСПИ ГРУП има упоритости да обезпечи целогодишна претовареност на екипа си, което в допълнение ще способства за огромната възвръщаемост на чиновниците и за повече благоприятни условия за професионалното им израстване.

Ако желаете да станете част от екипа на хотел Белвю, апелирам изпратете имейл на:

Тази година, хотел Белвю ще отвори порти при започване на месец май като е подготвил специфични оферти за всички свои посетители. Повече информация може да намерите на :
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР