Ако използвате следния трик, космите от домашните любимци и тези,

...
Ако използвате следния трик, космите от домашните любимци и тези,
Коментари Харесай

Премахнете всички косми от дрехите си, като пъхнете това в пералнята докато перете!

Ако употребявате следния трик, космите от домашните любимци и тези, падащи от косата ни непрекъснато, могат да бъдат елементарно отстранени!

Това, което ви би трябвало е или силиконова, или полиуретанова гъба, като нейното преимущество е, че има неравна повърхнина, а и са по-евтини. Премахнете твърдия пласт от новата гъба и останалото сложете в барабана при облеклата за пране.

След приложимост би трябвало да изхвърлите гъбата.

Плюсът на силиконовата гъба е, че би могла да бъде употребена неведнъж.

Какво друго можете да употребявате?

Някои хора употребяват мокри кърпички, като също ги поставят в барабана при прането и те отстраняват статичното електричество от облеклата и космите.
 Кой да допусна, че ще се случи тъкмо това, когато прибавим ОЦЕТ в пералнята Кой да допусна, че ще се случи тъкмо това, когато прибавим ОЦЕТ в пералнята
Сигурно и различен път сте попадали на този трик, обвързван с прибавяне на оцет към прането. Не постоянно обаче хората, които го споделят, си пра...

А по какъв начин да премахнем космите преди пране? 

Особено когато имаме домашни любимци, космите са безусловно на всички места из дома. Най-подходящ за задачата е силиконовият валяк, който съумява да събере безусловно всички.

Също по този начин можете да употребявате и гумени ръкавици, а в случай че са мокри ще свършат още по-добра работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР