Ако изпитвате проблеми с половинката по време на безкрайните часове

...
Ако изпитвате проблеми с половинката по време на безкрайните часове
Коментари Харесай

Три малки стъпки за повече щастие в любовта

Ако изпитвате проблеми с половинката по време на безкрайните часове у дома, оставете алкохола настрани за малко.

Никоя дълга връзка не минава само в сантиментални вечери, разходки в парка и сладки моменти. Ако същински желаеме да открием благополучие в любовта, би трябвало да вложим време, да вършим взаимни отстъпки и да прощаваме грешките на другия.

Понякога обаче забравяме за това изключително когато позволим неприятните моменти да засенчат хубавите.

Точно тогава е добре да си напомним трите стъпки, които експертите предлагат да използваме в моменти на тестване във връзката:

Да признаем, че харесваме разнообразни неща, тъй като в това няма нищо неприятно.

Ако ти можеш да прекараш цяла събота в антикварния магазин, а той би го прекарал в гледане на документални филми – ами направете го! Да изживявате поотделно личните си ползи не ви прави по-лоша двойка от останалите.

Време е да спрем да се преструваме, че харесваме нещата, които другият харесва, тъй като това е чиста загуба на време и старания. Преработената сила може да ползвате в неделя, когато ще вършиме нещо, което и двамата обичате.

 Три дребни стъпки за повече благополучие в любовта

Не е нужно да сме най-готината и щастлива двойка

“Ние с благото в никакъв случай не се караме, обичаме се прекалено много ” и сходни самохвалби рядко са действителни и даже постоянно отразяват някакъв бездънен проблем във връзката.

Такива двойки, които парадират с щастието си, обаче, постоянно могат да ни провокират да се запитаме дали ние вършим всичко вярно във връзката си.

6 признака, че си коства да спасите връзката си

Но не забравяйте, че всяка връзка е друга и всяка минава през трудности. Не се опасявайте да бъдете разнообразни от останалите и да вършиме нещата по вашия си метод. Ето това ви прави щастлива и готина двойка.

Забавлявайте се без алкохол

Ти обичаш вино, той – уиски. Пиенето на по чаша вечер е безобидно и занимателно единствено в случай че можете и без него. Ако усетите, че имате потребност от сходно развлечение всяка вечер, значи това по-скоро ви пречи.

Опитайте да не пиете вкъщи. Вместо това гответе, използвайте вечерите да работите върху ползите си. И оставете уикенда за заниманията свързани с чашка.

Всъщност използвайте всяка опция в елементарното всекидневие, с цел да покажете, че цените другия. Приемете връзката си за най-красивия план, върху който работата е за цялостен живот.

Експерти демонстрираха по какъв начин реагира тялото ни по време на карантината

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР