Ако изобщо са изпратили отговори на ЕК, ние не знаем

...
Ако изобщо са изпратили отговори на ЕК, ние не знаем
Коментари Харесай

Борисов: Директно се пренасяме в 1944-та година


„ Ако въобще са изпратили отговори на Европейска комисия, ние не знаем какво са написали. Ако не е поредна неистина “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове на партията в Кърджали във връзка с неяснотите към това има ли корекции във върнатия от Европейска комисия със забележки План за възобновяване.

„ Независимостта на българския съд би трябвало да се пази като зеницата на окото! Милиарди са източили от бюджета! Милиарди! “, предизвести той.

Борисов изслуша и разказите на задържани преди предходните избори партийни деятели, за които след това се потвърдило, че са почтени.

„ Това, което чух, ме разстрои. Директно се пренасяме в 44-та, година, 45-46-та, Белене, арести. По същия метод партията на Рашков и в този момент припозната от Кирил Петков – арести, арести, до момента в който те крадат! И ще потвърдим, че са крали и в петък вечер! И то са крали в милиони! Това е било тъкмо 44-та година. Ей по този начин са влизали, извличали от къщите и са ги слагали в арестите. Тези тъкмо да вървят в Брюксел и да приказват за правосъдната система. Не ви ли е мъчително, бе, Рашков, да арестувате тия хора с по три байпаса? “, попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ описа личната си фамилна история.

„ Моят дядо по този начин – арестуват го пред къщата, пребиват го в царевицата с тояги. Чак като станах основен секретар съумях да издиря смъртния му акт. И те го писали: „ Починал от червен вятър “. Ей тия негодници! “, сподели Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР