Ако изборите са сега за БСП ще гласуват 31.3% от

...
Ако изборите са сега за БСП ще гласуват 31.3% от
Коментари Харесай

Маркет линкс: 60% от хората гледат на евровота през призмата на Апартаментгейт

Ако изборите са в този момент за Българска социалистическа партия ще гласоподават 31.3% от запитаните, а за ГЕРБ – 30.9 на 100. На трето място е Движение за права и свободи с 6.1%. Вътрешна македонска революционна организация остава четвърта политическа мощ с 5 на 100. Пети са " Демократична България ".

Това демонстрират данните от изследване на " Маркет линкс ", заяви социологът Добромир Живков по бТВ. Изследването е извършено измежду 1049 пълнолетни лица в интервала 12 - 22 април. Пет партии имат действителен късмет да излъчат евродепутат. Това са ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация и " Демократична България ", сподели Живков.

Според него " Апартаментгейт " се отразява тежко на ГЕРБ. Над 90% в смяната в отношението към партията на Бойко Борисов е в негативна посока, сподели Живков. Към момента не може да се каже кой ще завоюва изборите. Може да бъде както ГЕРБ, по този начин и Българска социалистическа партия, изясни социологът.

По думите му доверието към политическата класа е извънредно ниско. Към момента " Апартаментгейт " се отразява на гласуването на над 60% от жителите, уточни Живков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР