Ако избегнат кръвопролитието, въпросът е дали ще оцелее Путин –

...
Ако избегнат кръвопролитието, въпросът е дали ще оцелее Путин –
Коментари Харесай

Петър Карабоев: Мафията управлява Русия, два клана воюват помежду си

Ако избегнат кръвопролитието, въпросът е дали ще оцелее Путин – Пригожин желае да разкара военното командване в Кремъл , с цел да се върнат и да убиват по-ефективно украинците. Това съобщи в изключителното студио на bTV журналистът Петър Карабоев.

Очаквах обстановката да ескалира , само че стана по-рано от плануваното. По остарялото предписание, откакто 15-20 години Владимир Путин построява общество от националисти, пропагандатори и пропагандатори, в един миг те неизбежно ще се извърнат против него. Особено откакто им е дал оръжие и откакто са държани в периферията. Със сигурност Пригожин е надалеч от тялото на водача на Русия, а би желал да е на една маса с него и още трима души “, изясни Петър Карабоев.

Следете всичко по тематиката тук

Журналистът е безапелационен, че „ бумерангът на супернационализма се върна към Путин “.  Той добави, че мафията ръководи Русия и в този момент светът става очевидец на битката сред два клана. „ За страдание нищо положително не следва от всичко това “, регистрира още той.

„ Пригожин беше подложен в капан. Този капан беше Бахмут . Идеята беше, когато на частната войска „ Вагнер “ беше дадена главната цел - да превземе Бахмут, наемниците да се отдръпват и да оставят на съветската войска ръководството на тази област “, разяснява и дипломатът Милен Керемедчиев.

Дълги години той е измежду доближените и доверените хора на Владимир Путин

Според някогашният зам.-министър на Министерство на външните работи наемниците на „ Вагнер “ са „ месо, което се хвърля против съперника “. Тези хора обаче, стартират да имат условия, които не се извършват от управляващите в Кремъл . Дипломатът добави, че наемниците от „ Вагнер “ са подготвени да се бият до гибел. За тях това не е бунт, а поход за правдивост.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР