Най-добрите декорации за тревни площи за Хелоуин през 2023 г.

...
Ако искате най-зловещият двор да дойде октомври, тогава по-добре започнете
Коментари Харесай

Ако искате най-зловещият двор да дойде октомври, тогава по-добре започнете да инвестирате в най-добрите декорации за тревни площи за Хелоуин възможно най-скоро. Подбрахме тазгодишните най-привлекателни орнаменти за тревата за Хелоуин, включително гигантски скелет, който съперничи на вирусния скелет Home Depot, който често се разпродава. След това има смразяващи костите извънземни, призраци и други под формата на надуваеми лодки, прожекции и други подобни. Но по-добре побързай. Хората грабват тези ужасно хубави декорации по-бързо от хищниците, които се борят за последния бонбон.

Свързани: 

Вашият двор е първото нещо, което виждат хищниците, така че направете своя изживейте страхотно с тези задължителни декорации за морава за Хелоуин. Открихме призрачни неща от първа необходимост за двора, които отговарят на различни бюджети. Въпреки че никоя от тези опции не е толкова достъпна като, да речем, домашно направен фенер, тези декорации за морава със сигурност изглеждат много по-добре и ще издържат много по-дълго.

Най-добрите декорации за трева за Хелоуин през 2023 г.< /h2>

Намерете страхотно забавни идеи за декорация на двора от Grandin Road, Amazon и други.

Анимиран скелет на Grandin Road (8 фута)

Няма нужда да чакате вирусният Home Depot скелет да бъде достъпен за доставка във вашия район. Вижте тази осем футова опция от Грандин Роуд, която любителите ще могат да забележат от блока.

Освен това този скелет може да говори. Вземете този скелет на Home Depot! Челюстта му може да се движи и очите му светят, докато предлага на посетителите четири приятелски звукови ухапвания (чрез сензор за движение), включително: „Добре дошли в моя дом! Внимавайте как стъпвате, не бих искал да счупите кост. Но ако го направите, вие мога да заема един от моите."

Можете да контролирате силата на звука на този скелет и да го включвате или изключвате. Той също така идва с четири метални U-образни колове, които да го закрепят в земята.

Този скелет в момента се продава за $359, намален от $449. Това е най-добрата сделка, която сме виждали през целия сезон.

$359 в Grandin Road

Или щракнете върху бутона по-долу, за да видите дали вирусният скелет на Home Depot ще бъде доставен до вашия район.

$299 в Home Depot < h3>Двор за надуваеми НЛО Хелоуин декорация (9 фута)

Съседите ще направят двоен удар над това отвличане от извънземни, случващо се във вашия собствен преден двор. Качете се вътре в тази надуваема лодка, за да бъдете жертвата, или поставете опора вътре в нея като надуваемо животно.

Това надуваемо НЛО с височина девет фута светва, когато го включите в контакта. Предлага се със земни колове, въжета и вградени чували с пясък за настройка.

„ОГРОМНО е, просто както се казва в описанието, и можете абсолютно да поберете човек с височина 6 фута вътре“, казва рецензент.

Тази надуваема лодка се доставя на 15 септември.

$130 в Joyfy

Ghostbusters Classic Ecto-1 надуваема декорация за Хелоуин

Феновете на Ghostbusters имат нужда от тази официално лицензирана надуваема декорация за Хелоуин Classic Ecto-1 в предния си двор. Няма нужда да викате Ловците на духове, когато те вече са там, за да им спасят деня!

Тази надуваема кола може да свети и има разпознаваемо оборудване за улавяне на духове, закрепено на върха. Доставя се с четири заземяващи колове и кабел за свързване за настройка. Просто включете тази украса в контакт, за да я надуете.

Тази носталгична надуваема лодка, изработена от плат за ветровка, е дълга 9 фута и широка 4,5 фута.

$250 на Halloweencostumes.com

Grandin Road заложени призраци със светлини (комплект от 3)

Колко очарователни са тези призраци? Светлините им пулсират в тъмното и се предлагат в комплект от три.

Тези приятелски настроени призраци се доставят с колове и стълбове за показване за настройка. Те са устойчиви на атмосферни влияния и се захранват от батерии. Те разполагат с автоматичен шестчасов таймер след включване. След това се изключват за 18 часа, след което се включват отново. Тези призраци са високи 35 инча.

"Качеството е изключително!" казва рецензент на сайта Grandin Road. „Материалът е тежък и живеейки във Флорида, времето е непростимо. Тези красавици се държаха страхотно през последните два Хелоуина.“

Тези призраци в момента струват $103, намалени от $129. Това е най-добрата цена, която сме виждали през целия сезон.

$103 на Grandin Road

Холографски сив прожекционен материал (5,5 на 9 фута)

Напълнете прозорците и вратите си с призрачно забавление, като използвате тези прожекции екрани от Amazon, които създават ефект на холограма. Налични са пет размера и щампи. Просто добавете проектор, за да ги осветите. Материята им е мрежеста, което позволява да улавя светлината. Предлагат се с 3M залепващи кукички за окачване.

Намерете призрак, скелет, тиква и други.

„Това е хубав, здрав материал и работи добре с моя сравнително евтин преносим проектор за $100“, казва рецензент на Amazon. „Много хора коментираха как изображенията изглеждат готино и ясни.“

$60 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials

Най-добрите разтегателни дивани през 2023 г. 12-те най-добри филма за Хелоуин за поточно предаване в Amazon Prime Video< br>5 знака, че имате нужда от професионална компания за борба с вредителите. Най-популярният комплект за външна тераса от 4 части в Walmart вече се продава само за $209
Най-добрите оферти за спално бельо за Деня на труда, които можете да получите в момента. Най-добрите услуги за доставка на хранителни стоки през 2023 г.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР