Ако искате да подправите“ сексуалния си живот с нещо ново,

...
Ако искате да подправите“ сексуалния си живот с нещо ново,
Коментари Харесай

Температурна игра – едно по-различно удоволствие в секса

Ако желаете да „ подправите “ половия си живот с нещо ново, за какво не заложите на огъня и леда? Температурната игра е техника в секса, с която може да се разнообразите и да изследвате нови полови територии на удоволствието.

Температурната игра е форма на еротична игра, която ускорява сетивата благодарение на топлината и студа. Промените в температурата задействат терморецепторите в кожата и тези промени могат да предизвикат мощна чувствена реакция по време на секс.

Използването на топлота или мраз дава на тялото прилив на чувства, които по време на любовната игра се трансформират във възбуденост.

Температурната игра може да включва както потреблението единствено на топлота или мраз, по този начин и тяхното периодично повтаряне. И въпреки температурната игра да се свързва по-скоро с БДСМ, то тя е превъзходен метод всяка двойка да опитва по време на секс. Ако и двамата сте съгласни да опитате нещо ново в леглото – използвайте топлото и студеното като метод да засилите удоволствието си.

 Добави изложение

Температурната игра може да бъде и метод да подобрите интимността посредством доверие, самообладание и наблюдаване на тялото на вашия сътрудник. Също по този начин е доста занимателно да научите нови способи, по които тялото ви може да бъде възбудено - без непосредствено да докосвате интимните си елементи или други ерогенни зони.

Какво може да включва температурната игра? Използвайте лед
Един от най-лесните способи да осъществите температурна игра, е като вземете няколко ледчета. Ледът основава чувство за изстудяване, тъй че потреблението му върху ерогенни зони като зърната, пениса, клитора и всички области на вулвата може да предложи някои приятни, изтръпващи чувства. Използвайте кубче лед, което да държите в ръцете или в устата си и с него обследвайте тялото на колегата си. Наблюдавайте какво равнище на възбуденост разсънва от него. За още по-голямо неспокойствие, може да го накарате да бъде със затворени очи.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР