Ако имате нужда да си оправите настроението днес, то следващите

...
Ако имате нужда да си оправите настроението днес, то следващите
Коментари Харесай

Ще се смееш на глас!

Ако имате потребност да си оправите настроението през днешния ден, то идващите вайръл БГ TikTok мемета са тъкмо това, което ви би трябвало. По-долу ви представяме четири нашумели аудио извадки с лапсуси от родния ефир, които хиляди консуматори в TikTok използваха в своите видеа, с цел да се пошегуват с проблемите си. Резултатът ще ви накара да се смеете и кимате с глава:

„ А сподели ууу, почна да ми писва! “

Ако сте влизали в TikTok през последните седмици, то евентуално сте се натъквали на най-малко едно видео, озвучено от паметната фраза „ Ууу, почна да ми писва! “. В оригинал цитатът е от сингъла „ #422 “ на Dim4ou и Ръсти, само че вайръл версията е извадка от ТВ изявление със инцидентен минувач, който несполучливо се пробва да пресъздаде текста. От какво почва да им писва на хората ли? Ако се съди по tiktok видеата им със този sound, то отговорът е: изменчивото време, кофти fuckboy-ите и токсичните роднини… Можем единствено да се съгласим!

@zaharizamfirov11 #CapCut #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ #fy #foryourpage #viral #viralvideo ♬ original sound - ZahariZamfirov
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР