Ако имате дори минимален досег с Instagram и Tik-Tok, няма

...
Ако имате дори минимален досег с Instagram и Tik-Tok, няма
Коментари Харесай

Тенденцията mob wife, която завладя социалните мрежи


Ако имате даже най-малък допир с Instagram и Tik-Tok, няма по какъв начин да не сте разбрали за последния вик на модата, а точно така наречен mob wife. Това е следващата фешън наклонност, родена в обществените мрежи, наред с “old money ” естетиката и “clean girl ”. И до момента в който останалите се завъртяха за малко, взривявайки мрежата, само че след това биваха сменени от идната наклонност, mob wife стига даже по-далеч, като притегля вниманието на известни персони като Франсис Форд Копола.

Наскоро той съпостави естетиката на mob wife, с нейните кожени палта и леопардови щампи, напомнящи на мафиотски косплей, със стола на героиня от неговия паметен филм „ Кръстникът “ - Кони Корлеоне, изиграна от Талия Шайър.



Какво в действителност съставлява естетиката mob wife?

Накратко, това е съответен метод на обличане, който прилича визията на героите от по-старите филми, свързани с мафията. Това включва скъпи леопардови или кожени палта, наложителните тъмни очила, тъй че никой да не познае нарушителите, доста бижута, тъмни нюанси, тежка очна линия и т.н. 

В последно време TikTok основава нова „ хармония “, която за малко време превзема целия свят, на всеки няколко месеца и те се разграничават доста в действителното си въздействие върху облеклото отвън екрана. Някой подмята нов тренд, който потребителите групово “решават ” да романтизират, тъй като е фешън. Естествено, всеки видеоклип или снима в стила на тази хармония и подобаващия таштаг им носи милиони лайкове и гледания. Кой не би се присъединил освен това положение…?
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Fur Central (@fur_coats_and_luxury)

Mob wife пресъздава визията на брачна половинка на мафиот. Тик-тикърите протягат ръка най-много на измислени мафиотски съпруги като Кармела Сопрано, героиня на Еди Фалко в сериала на HBO „ Семейство Сопрано “. 

Откъде потегля всичко?

Говорейки за „ Семейство Сопрано “, доста консуматори на приложението считат, че наклонността е насадена от HBO, с цел да съвпадне с обширните им старания за промоция за 25-ата годишнина от дебюта на шоуто. В изказване Джейсън Мълдериг, представител на HBO, назова наклонността „ удостоверение за „ Семейство Сопрано “ и нейното трайно влияние върху културата “, само че не се съобрази с нейното основаване, пишат от The New York Times.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cristina B. (@cristinabrudiu)

Обикновено трендове в TikTok се развиват по този начин: разпознава се от дълго време открит жанр (например богати по-възрастни дами, носещи жилетки) и му се дава закачливо ново име. В този случай има доста хора, които се обличат в стила, уловен от „ Семейство Сопрано “ преди 25 години – някои настояват, че личният им жанр е трансфорат в наклонност. Външният тип на “съпругата на мафията ” се концентрира върху разнообразни знаци на благосъстояние, само че този път е от тези, които нормално се свързват с новобогаташите. И по-специално тези, чието благосъстояние е извоювано по непочтен път.

Множество звезди към този момент възприеха този жанр на обличане, а при други бяха търсени прилики с естетиката от техни почитатели или фенове на mob wife, като да вземем за пример Виктория Бекъм. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР