Ако имат хора, които да се справят по-добре с работата,

...
Ако имат хора, които да се справят по-добре с работата,
Коментари Харесай

Борисов за министри на ДПС след ротацията: Ако се справят добре, защо да нямат

Ако имат хора, които да се оправят по-добре с работата, за какво да нямат. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос по отношение на това дали е допустимо присъединяване на Движение за права и свободи в държавното управление след ротацията на Николай Денков и Мария Габриел, съобщи кореспондент на " Фокус ".

На въпрос дали Делян Пеевски би трябвало да стане министър поради интензивността му в политическия живот, той отговори по този начин: " Надали това му е фантазията “.

Борисов разяснява и вчерашното изявление на Кирил Петков, в което съпредседателят на ПП-ДБ съобщи, че Бойко Борисов би трябвало да е горделив, че поддържа настоящето държавно управление:

" Гордостта ми блика отвред ", сподели Борисов иронично.

По думите на водача на ГЕРБ в съглашението сред първите две политически сили ясно е написано по какъв начин би трябвало да се извърши ротацията февруари месец.

" Много ясно споделих, че в нашето съглашение е записано при ротацията Мария Габриел става министър председател, а всеки министър минава оценка ", сподели още той.

Той дефинира част от вчерашните изявления на Кирил Петков като " предизборни изявления, целящи да надъхват партията си ". 

Борисов не скри своето отрицание за това, че доста от значимите закони се пренаписват още веднъж и още веднъж преди да бъдат признати в окончателния си вид. Той отдава това на " младостта " на " некоалицията ".

" Не съм удовлетворен от това, че по някои закони по два, три, четири пъти по-късно променяме. Да речем, млада е обединението, неопитна, небрежно някой път се постанова да се създадат нещата. В идващите години би трябвало да бъдем доста по-внимателни, изключително с сходни закони (бел. от ред. – измененията в Конституцията) ", изясни някогашният министър председател.

Той акцентира, че комуникира ежедневно с Кирил Петков: " Абсолютно правилно е, че без тях не мога да върша нищо, само че по същия метод и той (бел. от ред. - Петков) безусловно нищо не може да направи и по тази причина всеки ден от рано започваме да споделяме по телефона ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР