Ако има трети мандат - ние ще настояваме да дойде

...
Ако има трети мандат - ние ще настояваме да дойде
Коментари Харесай

Борисов: Край на компромисите! Ако има трети мандат ще настояваме за проф. Габровски

„ Ако има трети мандат - ние ще настояваме да пристигна държавно управление, което ще избере проф. Габровски. Няма да влизаме повече в никакви съглашателства да угаждаме, на който и да е било. Направихме 3 крачки обратно, единствено и единствено страната да се стабилизира ”. Това съобщи Борисов, който е на посещаване в област Силистра.
Прочетете още
" Проф. Габровски самичък си сортира екип, който да е оптимално далечен от всички партии. Това е единствения метод да има държавно управление. Това е работещият вид - правителство с къс живот, с цел да се одобряват неотложните неща. Всичко е спряло ", съобщи Борисов. И акцентира, че професорът е същински родолюбец. Кабинетът, който предлага не е на ГЕРБ, той употребява мандата на ГЕРБ-СДС, натърти някогашният министър председател. Габровски бил придружаван в договарянията от Десислава Атанасова и Томислав Дончев, тъй като в случай че бил единствено с негов екип, щели да му кажат: " ние с вас в случай че се разберем, след това ГЕРБ може да не го одобрят ".

ГЕРБ се готвят за избори във всеки ден, структурите били подготвени, с цел да не им се извиват ръцете. Затова имат ясна стратегия за ръководство.

Той засипа с рецензии кабинета " Петков ", като загатна и компанията на някогашния транспортен министър Николай Събев. " Фирмата несъмнено му е добра. Те се възползваха напълно от страната. Съсипаха пощите. Направиха си парите, заплатиха си предизборната акция и избягаха. Къде е Дунав мост 5-6-? Къде са автомагистралите и тунелите? 2 години неистини ", нападна той " Промяната ". И уточни, е президентът ги е нарекъл шарлатани, а някогашните им съдружни сътрудници - Корнелия Нинова и Слави Трифонов  - дилетанти и крадци.

„ Ако има трети мандат - ние ще настояваме да пристигна държавно управление, което ще избере проф. Габровски. Няма да влизаме повече в никакви съглашателства да угаждаме, на който и да е било. Направихме крачки обратно, единствено и единствено страната да се стабилизира ”, разясни още той.

Борисов влезе в задочна свада и със съпредседателя на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов, който по-рано денем разгласи, че ГЕРБ са си обезпечили 115 гласа за кабинет и предвижда игра с кворума в търсене на шестте нужни депутати за образуване на парламентарно болшинство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР