Ако има празник, който Чарлз и Камила най-вероятно са свикнали

...
Ако има празник, който Чарлз и Камила най-вероятно са свикнали
Коментари Харесай

Защо Камила ще остане без Свети Валентин

Ако има празник, който Чарлз и Камила най-вероятно са привикнали да означават, то това е Свети Валентин. Романсът им продължава от десетилетия (няма да навлизаме в детайлности за връзката им по време на брака на Чарлз и Даяна) и по всичко проличава, че ще продължи все по този начин съразмерен

За злощастие обаче 75-годишната кралица-консорт няма да може да означи уместно Деня на влюбените, тъй като е болна. От Бъкингамския замък в началото оповестиха, че става дума за " сезонно неразположение ", само че вечерта на 13 февруари потвърдиха, че тя е дала позитивна проба за Covid-19.

Камила няма да може да посети Еджбастън и Телфърд. В първия град в западна Англия тя трябваше да участва на отбелязването на 100-годишнината на учебното заведение по балет Елмхърст. Във вторият пък щеше да посети локалната библиотека и да се срещне с няколко доброволчески групи.
 Снимка 606424
 

От двореца обаче прецизират, че и двата уговорката ще бъдат пренасрочени за нови дати. Камила за повторно кара Covid-19, като предният път беше болна още веднъж в средата на февруари - дворецът заяви за позитивната й проба на 14 февруари 2022 година, напомнят от People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР