Ако има порно звезда, която да се радва на сходна

...
Ако има порно звезда, която да се радва на сходна
Коментари Харесай

Саша Грей отдавна се отказа от филмите за възрастни! Но какво се случва със звездата днес?

Ако има порно звезда, която да се радва на сходна на славата на Миа Халифа, то това сигурно е Саша Грей. Тя също от дълго време не се снима във филмите за възрастни, само че точно те я направиха известна и истината е, че с каквото и друго да се занимава, ще бъде постоянно известна на първо място с тях.

Виж още: Защо упрекнаха Адел в културно заграбване? Певицата качи фотография, която стана мотив за скандал

Родената през 1988 година актриса има над 270 кино лентата за възрастни зад тила си, които ги снима от 2006 година до 2009 година През 2010 година в изявление за " Максим " споделя, че родителите ѝ не са изключително щастливи и горди от това, че се снима в порно, само че все пак са в положителни взаимоотношения. Е, през днешния ден, 11 години след последния филм на Саша Грей, нейните видеа към момента се гледат. Но какво се случва с нея през днешния ден?

Виж още: Това момче изуми всички в TikTok - удължава си палеца за секунди и това даже не е монтаж!

Днес тя се занимава най-вече с човешки права - част е от придвижването " Black Lives Matter ", само че е и феминист. Снима се в къси документални филми, взима участия в музикални клипове, реклами, пълнометражни филми. През 2018 година издава и книгата си " Обществото на Жулиет ".

Виж още: 8 години по-късно и толкоз доста събития: Какво се случва с актьорите от " Отчаяни съпруги " през днешния ден?

В персонален проект някогашната порно актриса има един провален през 2013 година годеж. След тази разлъка Саша Грей крие връзките си и избира да е в общественото пространство с работата си. Новата си работа.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР