Ако има някой, който да знае чудесно къде са най-удобните

...
Ако има някой, който да знае чудесно къде са най-удобните
Коментари Харесай

Как да изберете най-доброто и удобно място в самолета?

Ако има някой, който да знае отлично къде са най-удобните места за седене в самолета, то това е водачът. Именно подобен е Джони Ноулсън, който е по-популярен в обществените мрежи като Джони Пилотът.

През Metro.uk той дава препоръките си за това по какъв начин човек да избере подобаващото място на борда, което да му подсигурява повече пространство и спокоен сън. Ето и какво споделя Ноулсън:

Изберете място до крилата

Почти невероятно е по време на полет да няма даже и най-лека турбуленция. А това несъмнено може да скапе съня на човек. Заради това водачът поучава да се избере място, което е по-близко до центъра на самолета. Там турбуленциите се усещат най-леко.

Къде се спи най-добре?

Ноулсън споделя, че в случай че човек желае да спи умерено на борда, би трябвало да заобикаля местата към моторите. Това значи да се изберат такива в предната част на самолета. Ако това е невероятно, най-хубавият вид са тези места, които се намират до пътеката.

" Може би най-хубавото място за спане е в средата на самолета, които са отдалечени от тоалетните ", споделя водачът.

Повече място за краката

Тук най-хубавият избор е първият ред, макар че там местата са най-скъпи. В взаимозависимост от модела на самолетите, спешните изходи могат да са повече или по-малко и да се намират в разнообразни елементи на самолета.

Всички обаче знаят, че местата директно до тях имат повече пространство. За да ревизира човек къде са най-хубавите места при обособените самолети, Ноулсън поучава това да се ревизира на платформата Seat Guru.

Когато желаете да следете първи от борда

Тук отговорът е доста елементарен - за тази цел би трябвало да се изберат места наоколо до изходите начело и откъм гърба. Все отново Ноулсън споделя, че по-добрият вид е предната част на самолета.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР