Ако има нещо, което привлича вниманието към Дейвид Бекъм, международната

...
Ако има нещо, което привлича вниманието към Дейвид Бекъм, международната
Коментари Харесай

Идеална фигура на 47: Тренировъчните тайни на Дейвид Бекъм

Ако има нещо, което притегля вниманието към Дейвид Бекъм, интернационалната футболна звезда, това е положителното му физическото положение, даже откакто се пенсионира през 2013 година

Има няколко секрети зад подготвителния режим на Дейвид Бекъм, които ще разкрием в тази публикация. Как по този начин на 47 към момента има забележителна физика? 

Ако има нещо, което не можем да отречем, когато забележим Дейвид Бекъм, то е, че макар че не се е занимавал професионално с футбол от години, а сега е единствено треньор, той има забележителна физика.

И това се дължи на доста взискателна подготвителна стратегия, основана взаимно с Гънар Питърсън, прочут треньор на звезди. По думите на Бекъм спортуването в тим е нещото, което му доставя най-голямо наслаждение, заради което подготвителната му стратегия е сходна на тази, която е правил, когато е бил професионален състезател.

Неговото атлетично и завършено телосложение ни кара да мислим, че даже на 47 години той може да излезе на терена когато и да е и даже да означи гол.

Освен това, защото е доста деен в обществените мрежи, някогашният футболист на Манчестър Юнайтед нормално демонстрира част от своите тренировки на почитателите си, посредством видеоклипове. Някои от тайните зад режима на Дейвид Бекъм са свързани с революционен способ, прочут като " фитнес хакване ".

В тази рутина упражнявате три пъти в един и същи ден, с дълга отмора сред всяка сесия.

Първата сесия, след загрявката, се състои от 5 бутания на кросфит шейна за 50 метра, 40 коремни преси, 10 атакува с дъмбели и 20 клека с дъмбели.

Втората сесия се състои от разпъване за 20 минути, последвано от 5 серии по 40 клека със скок, 10 бърпита, 30 коремни преси и 20 повдигания на краката от пода.

Третата сесия се състои от правене на сред 40 и 60 минути кардио във фитнеса. Така Бекъм редува бягаща пътека, колело, катерене по стълби и други.

В допълнение към програмата си, Бекъм разнообразява рутината си във фитнеса с интензивни извършения, предопределени към това плочките на корема му да изпъкват, да поддържа идеалното тегло и да тренира ръцете и гърба си.

Сред тези извършения можем да изтъкнем да вземем за пример изтласкването на пудовка, румънската мъртва двигателна сила с лост, клековете с торба с пясък, бицепсовите сгъвания и раменната преса.

В допълнение към тежките тренировки, които прави всеки ден, друга загадка на Бекъм за поддържането на мускули и форма в тази възраст е обвързвана с диетата му.

Диетата на Дейвид Бекъм се състои от храни с високо наличие на протеини като риба, пиле, яйца и ядки. Към това той прибавя храни, богати на фибри за подкрепяне на храносмилането, да вземем за пример зелени зеленчуци.

Хранителният проект на някогашния състезател не включва модифицирани или бързи храни, нито такива, които имат прекалено много наситени мазнини или захари.

Несъмнено тайните зад тренировките на Дейвид Бекъм са свързани освен с упражненията, само че и със здравословното и разнообразно хранене. Да останете доста дейни в всекидневието си, да се храните добре и да упражнявате са в основата на хармоничното и забележително тяло.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР