Ако има един ритуал, който повтаряме безотказно ден след ден,

...
Ако има един ритуал, който повтаряме безотказно ден след ден,
Коментари Харесай

Защо правилната грижа за зъбите е важна за общото ни здраве?


Ако има един обред, който повтаряме безотказно ден след ден, още откогато са ни научили да държим независимо предмети в ръка, това е миенето на зъбите. От дребни освен редителите ни, само че и обществото, не стопират да ни припомнят какъв брой е значима грижата за зъбите. И са прави! Истината е, че зъбите могат да бъдат извършител на редица съществени проблеми, с които би трябвало да се оправим от рано.

И в случай че основаването на табиет е в ръцете на родителите ни, то постоянните визити при стоматолог и изборът

на подобаваща четка за зъби зависят напълно от нас. Това е инвестиция, която не би трябвало да подценяваме. Има ли съвършена четка за зъби обаче? Да, има! Sonicare DiamondClean Smart – най-високотехнологичната четка от емблематичната серия на Philips.

Защо ни е сходна високотехнологична джаджа, която даже има приложение за телефон, което следи напредъка на почистването на зъбите и три профилирани глави? Нека си отговорим на

няколко съществени въпроса.

Свързани публикации.. Електрическа четка за зъби - деяние, изгоди и преимущества 0 Кариес - по какъв начин да не го допуснем? 0 7 аргументи за неприятния мирис и по какъв начин да ги отстраним 0

Защо ни е нужна електрическа четка за зъби?
Електрическата четка за зъби замества механичното придвижване на човешката ръка с бързи махови придвижвания. Звуковата технология почиства по-професионално и щади зъбите и венците, като доближава междузъбното пространство, където никоя друга технология не би могла.

Защо махови придвижвания, а не кръгови?
Четките за зъби с глави, които правят кръговидни придвижвания, повреждат емайла на зъбите и водят до клиновидни недостатъци като оттегляне на венците. За разлика от това, маховидните придвижвания почистват по-добре, тъй като наподобяват естественото придвижване на ръката, само че доста по-бързо и дейно и най-много – грижат се за достигането до венците.

Важна ли е четката за зъби за здравето?

Знаете ли, че по-голямата част от болесттите на зъбите се появяват от остатъчна храна в междузъбното пространство, където не можем да достигнем с елементарна четка за зъби? Главата Premium Clean на четката за зъби се огъва по линиите на венеците и зъбите, с цел да доближи до най-труднодостъпните места за надълбоко и нежно разчистване, без непотребен напън. Междувременно насочващите нишки се грижат за отстраняването на плаката в дълбочина до 10 пъти повече спрямо елементарните четки.

Знаете ли, че раздразнените венци могат да доведат до загуба на зъби?
Когато стартираме да усещаме болежка във венеца, в множеството случаи към този момент е прекомерно късно. Затова не би трябвало да подценяваме тази грижа. Заобленият профил и нежните нишки на главата Premium Gum Care се грижат за почистването на венците и попречване развиването на заболявания. Малкият размер на главата оказва помощ за по-лесен достъп до всяка част на венците и региона на задните зъби.

Знаете ли, че в случай че не се погрижите в точния момент за петната по зъбите си, те могат да станат перманентни?
А това не би било прелестно, нали? Петната по зъбите могат да доведат до разнообразни затруднения и формиране на кариеси. Именно по тази причина Sonicare DiamondClean Smart създават специфична глава с гъсто ситуирани нишки за избелване и гланциране на зъбите за 100% по-малко петна и сияйна усмивка.

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР