Ако и вие като нас нямате никакво търпение за посрещането

...
Ако и вие като нас нямате никакво търпение за посрещането
Коментари Харесай

Отброявай с нетърпение дните до Коледа

Ако и вие като нас нямате никакво самообладание за посрещането на Коледа, ще споделим един добре прочут обред, с който сладко и празнично можем да се впуснем в коледното очакване.

Ето че настава това време от годината, в което коледното въодушевление малко по малко стартира да ни превзема. Остават по-малко от два месеца до неповторимите моменти, в които с най-близките за нас хора ще се потопим вкусно и уютно в магията на едни от най-светлите и обичани празници. Ако и вие като нас нямате никакво самообладание за посрещането на Коледа, ще споделим един добре прочут обред, с който сладко и празнично можем да се впуснем в коледното очакване.

Говорим за по този начин известните и приказно изглеждащи адвент календари , от които не знаеш какво може да ти се падне и чакаш с неспокойствие всеки един нов ден. Историята им стартира някъде надалеч обратно във времето, към 19 век в Германия, където се заражда концепцията отброяването на дните до Коледа да се случва по един вълнуващ и апетитен метод. Два века по-късно всички ние също може да стартираме това празнично премеждие, като сами изберем дали да подготвим подобен адвент календар за нашите близки или да заложим на  разновидностите, които се предлагат  на пазара.

Предимството на основания от нас коледен календар е, че в случай че решим да се захванем с малко домакински ръчен труд, може да сътворим съвършения вид за околните ни  хора  - от това какъв брой разновидността за отваряне могат да имат, през изненадите вътре, до образното оформление на календара и персонализацията му. Все забавни коледни хрумвания, които в действителност могат да зарадват от сърце обичаните хора.

Друг вид е да открием към този момент подготвен адвент календар , които просто да запълним с нужните изненади. Този метод е доста подобаващ за изненада на всички малчугани, тъй като в картонените кутийки или платненини чувалчета може елементарно да сложим с изключение на обичаните им лакомства, по този начин и разнообразни интересни  предмети, с които да създадем чакането на Коледа още по-вълнуващо. Като да вземем за пример дребен брой елементи от пъзел, които всеки идващ ден да бъдат отваряни и сглобявани, или пък обичаните на всички стикерчета или печати, с които те могат увлекателно да си украсяват наляво-надясно. (…добре ще е да не е по стените вкъщи)

Такъв страховит коледен календар може да открием в най-близкия магазин на Lidl, както и доста други празнични оферти, с които да се потопим в магията, наречена Коледа. През идващите два месеца всички ние можем да избираме от близо 700 тематични продукта на едно място. От деликатесите на обичаните на мнозина марки Favorina и Deluxe, които Lidl предлага особено за празниците, през хрумвания за украса на дома, детски играчки и коледен текстил с присъщото за веригата оптимално съответствие качество-цена. Започвайки овреме, Lidl обезпечава задоволително време на всички нас да се подготвим за своята Коледа бързо, елементарно и без напрежение. Именно това е и мотото на цялата коледна акция на веригата - .

Защото, когато планираме от рано подготовката и успеем в точния момент и без непотребен стрес да организираме празничното въодушевление, Коледа се усеща някак си по-спокойна, уютна, а и незабравима. Което май си е основата концепция, която стои зад този празник, не мислите ли?

Нека коледното отброяване да стартира в този момент!
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР