Ако “хартиената коалиция, оттегли среднощните си безумия, ние още днес

...
Ако “хартиената коалиция, оттегли среднощните си безумия, ние още днес
Коментари Харесай

ПП и ДБ: Не Мадуро, а Борисов избра машините


" Ако “хартиената коалиция ”, отдръпна среднощните си безумия, ние още през днешния ден ще влезем в зала и може да започва този спор още веднъж ", сподели съпредседателят на “ ” на ексклузивен брифинг в Народното събрание дружно с “ ”.

Двете партии предложиха да се сътвори краткотрайна комисия, която намерено, в едномесечен период да разиска и предложи промени в Изборния кодекс.

", и избраха да отворят Изборния кодекс. Защо имат фиксация на Изборния кодекс? Защото желаят действително да създадат замяна на вота на българските жители, действително да връщат измамите с хартиените бюлетини, да затворят публичния съвет, който ги подлага на критика, желаят да трансфорат тези машини в елементарни принтери, да усложнят по какъв начин българите в чужбина гласоподават ", сподели той.

Петков не пожела да разяснява обвиняванията по-рано през днешния ден на водача на, че се мами с машините и флашките на устройствата. добави, че не желае " машини на Мадуро ", а такива от Съединени американски щати и Франция.

" Министерският съвет на партия избра и гласоподава тези машини - не Мадуро, а Борисов избра тези машини. ЦИК с ръководител от квотата на ги избра ", сподели Петков.

Съпредседателят на Демократична България съобщи, че са подготвени да водят диалози, в случай че се изтегли законопроектът, тъй че да се стартира на чисто.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР