Ако ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България се разберат

...
Ако ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България се разберат
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Навит съм и на Кирил Петков премиер!

Ако ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " се схванат за програмата няма да има значение даже Кирил Петков да е министър председател. Това стана ясно от думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

" Ще продължим и през днешния ден по програмата. Трябва да съберем най-хубавото от двете партии, и политическо и експертно. Нашите специалисти станаха политици - Томислав Дончев, Делян Добрев, Краси Вълчев. Но в случай че имат сериозен проект, да създадем сходен кабинет ", каза Борисов.

Според него държанието на " Продължаваме промяната - Демократична България " наподобява на изнудване - " няма да ви кажем нищо, провалете си вашия мандат, скарайте се с всички останали ".

" Няма период на търпението. Това би било най-хубаво, ще проявим макар обидното отношение, самообладание. Никого не съм обидил с въпроса просто да кажат в случай че отидем на техния мандат кои ще са министрите. Вярвам в положителното, уповавам се всеки един от нас каквото е приказвал да го свърши ", коментира Борисов.
И добави:

" Ако се разберем по програмата няма да има значение в кой мандат да се случи ".
Попитан дали няма да има значение даже в случай че Кирил Петков съобщи той отговори:

" Когато има стратегия и това няма значение ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР