Ако ГЕРБ и Обединените патриоти не се свалят сами от

...
Ако ГЕРБ и Обединените патриоти не се свалят сами от
Коментари Харесай

Сидеров припомни на властимащите, че са смъртни и обяви кой може да свали кабинета „Борисов 3“ от власт

Ако ГЕРБ и Обединените патриоти не се смъкват сами от власт, няма кой да го направи. Това сподели водачът на Политическа партия " Атака " Волен Сидеров, представен от Фокус.

``
реклама

„ Българският гласоподавател е приел сегашната коалиция на „ Атака “ с ГЕРБ, откакто години наред е желал да го ръководи Борисов и ГЕРБ, а не Сидеров и „ Атака “, напомни Сидеров. 

„ Едно обаче е да паднеш от власт поради недоразумение сред Патриотите, а друго – тъй като си махленски в тежка корупция или нечовешко отношение към хората “, посочи той. 

„ Аз мисля, че в този момент е моментът – тъкмо по отношение на тези кавги, да се премисли държанието и на моите сътрудници. Аз съм им го казвал и в очите, рискувайки отново да бъда острия камък, който не мели брашно, само че би трябвало да им го споделям, тъй като властта успива. Всъщност тя е най-големият тест. Стигнеш ли на някаква властова позиция, тогава се ревизира що за човек си. Ако се самозабравиш, в случай че решиш, че би трябвало да подмяташ и подритваш хората, рано или късно приключваш. Дали смяташ, че си огромната работа, тъй като си там някъде, и че си вечен, тъй като си просто във властта – не. А в изпълнителната власт би трябвало в коридорите над всяка стая да се постави остарелият латински надпис “Memento mori ”, което значи „ Помни, че си смъртен “. Може пък и да помогне ”, разяснява Волен Сидеров. 

Той дефинира като типично за нашето общество да се трансформира в маса от пластилин, който елементарно може да бъде мачкан. „ Но в случай че то се втвърди и стане тухла, няма по какъв начин да бъде мачкано “, посочи водачът на „ Атака “. 

Според него вероятностите пред България са да се възпита потомство с по-самостоятелно мислене, тъй като без пробуждане на духа, системата ще възпроизвежда „ бели мишки в лаборатория “, а не мислещи хора. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР