Ако ген. Стефан Янев е служебен премиер, то президентът Румен

...
Ако ген. Стефан Янев е служебен премиер, то президентът Румен
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ако ген. Стефан Янев е служебен премиер, Румен Радев ще е водещ

Ако ген. Стефан Янев е длъжностен министър председател, то президентът Румен Радев ще бъде водещ . Янев не е толкоз ярка политическа фигура. Това съобщи пред БиТиВи политологът Първан Симеонов.

По-късно през днешния ден се чака президентът Румен Радев да разгласи състава на служебното държавно управление и настрана да издаде различен декрет за преустановяване активността на 45-ото национално заседание.

Бригаден военачалник Стефан Янев бе длъжностен вицепремиер и длъжностен министър на защитата в кабинета на Огнян Герджиков (2017) . Сега е секретар по сигурност и защита на президента Румен Радев.
 Нинова: Българска социалистическа партия не е предложила министри за длъжностен кабинет
Нинова: Българска социалистическа партия не е предложила министри за длъжностен кабинет

В общественото пространство се тиражират няколко имена

Ако Бойко Рашков е там (в състава на служебния кабинет - б.р.), това издава упоритост за проверка. По-скептичен съм за бързината на всеобщото схващане . От митингите насам мина повече от половин година и те се материализираха в урните, все едно са били през вчерашния ден.

По думите на Румяна Коларова, която бе другият посетител в студиото, служебните държавни управления играят буфер, който омекотява отрицателния избор против управлявалата партия . Тя даде образец с кабинетите " Костов ", " Сакскобургготски ", които имаха цялостен мандат.
 Честни избори, без взаимозависимост от ГЕРБ чакат политици от служебното държавно управление
Честни избори, без взаимозависимост от ГЕРБ чакат политици от служебното държавно управление

" Да си свърши работата, да е съответно "

Два месеца са доста за гласоподавателите . Как ще ръководи служебното държавно управление, то ще бъде ръководещите по време на изборите, сподели Коларова.

Всяка една от тези фигури има спорна биография, сподели Коларова за предстоящите имена от служебното държавно управление. Имаме второ издание на кабинета " Инджова ", което донесе негативи на президента Желю Желев. Благодарение на Инджова всички не помниха, че последните решения на кабинета " Беров " бяха синхронизирани с Българска социалистическа партия , че осем министри в неговия кабинет бяха от Българска социалистическа партия. Да забележим кои ще са фигурите в служебния кабинет, прикани Коларова.
 Качеството на служебното държавно управление е от голяма важност за идващия парламент
Качеството на служебното държавно управление е от голяма важност за идващия парламент

46-то Народно събрание може да включва присъединяване на 5, 6 или 7 политически обединения. Със сигурност, с цел да излъчи то държавно управление ще са нужни доста старания, договаряния и реализиране на единодушие евентуално сред три политически сили

За дилемите на служебния кабинет Симеонов прикани те да не се поддадат на натиска за въпросите с районен съд. Македония. Позицията за РСМ е по време на парламент, а в този момент има напън до юни да решим, сподели Симеонов.

Може да се наложи интерпретация, че Слави Трифонов има късмет или че към този момент имаше късмет. Ако Бойко Борисов не спре да приказва, ще продължи да навлича омразата към себе си и ще стане - " той падна, дайте да го доубием ". Голямо доверие на изборите в България има единствено когато пристигна огромен избавител . Приемането на изборните правила е в 12 без 5. Партията на Слави има вяра, че ще има повече гласове в чужбина , сподели той. Фокусът са президентските избори.
 Борисов подозира проект за дълго служебно държавно управление
Борисов подозира проект за дълго служебно държавно управление

Но за какво не го освобождават - аз, министър председател в оставка, не искам да съставлявам страната...

Според Първан Симеонов сегашните политици са приели ролята " всеки против всеки " . Беше всеки против Борисов, в този момент е всеки против всеки. Нинова споделя какво мисли, не приказва като политик, изясни той.

За той изясни, че хората са доста отвратени от метода, по който наподобява бизнесът в България, да нямат огромни упования, по този начин наподобява първото потомство капиталисти. Според Коларова комисията е предизборна акция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР