Ако есента ни зарадва с по-топло време, със сигурност няма

...
Ако есента ни зарадва с по-топло време, със сигурност няма
Коментари Харесай

С бяла пола през есента? Да, и ето как да я носите!

Ако есента ни зарадва с по-топло време, сигурно няма да желаеме да се разделяме още с обичаните си поли, макар че последователно ги заменяме с модели за по-хладно време. Точно като дългата дънкова пола, която продължава да бъде супер настояща наклонност. Но по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, както и на предходните, стартира да се откроява и вид на бял миди пола. И не, освен за лятото. Идеална за надграждане на стайлинг със спортни акценти или за самоуверен монохромен тоалет, тя ще заеме своето място и в есенния дрешник. Като материя може да бъде от деним, сатен или памук, а като контур – права, плисирана или по-разкроена.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Модните къщи също демонстрираха креативност, с цел да вдъхнат нов живот на тази пола. При Ferragamo още веднъж има total look в бяло, до момента в който при Marine Serre тя е подсилена с колан със скъпоценни камъни и за контрастност е комбинирана с дънково яке. При фешънистите пък виждаме какъв брой добре бялата миди пола стои с високи черни ботуши, изключително в случай че и горната част е светла. Но пък има вид и за по-спортен тоалет с кецове и по-спортна блуза в ослепителен цвят.

Тя е съвършена и за обемните пуловери на райе, които още веднъж са настоящи тази есен. Стайлинг, който може да се приключи с елегантни балерини. Така че бялата пола безспорно е най-хубавата инвестиция, с цел да преминем от лятото към есента, без да това да бъде за сметка на стила и елегантната визия. Затова в галерията ни ще откриете и няколко бюджетни шопинг находки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
Кецовете, които наподобяват най-стилно с дънки

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР