Ако един мъж има мания да помпа мускули, много вероятно

...
Ако един мъж има мания да помпа мускули, много вероятно
Коментари Харесай

Мъжете с големи мускули са по-лошите партньори

Ако един мъж има фикс идея да помпа мускули, доста евентуално е да се усеща комплексиран от мощните дами и да се окаже ужасяващ сътрудник.

Това настояват английски психолози, които са провели проучване измежду 327 хетеросексуални мъже. Техният разбор посочил, че господата с атрактивни напомпани тела са най-склонни да имат сексистки възгледи и да демонстрират неприязън към дамите.


“Смятаме, че мъжете, които са склонни да се държат като потисници със своите дами, са точно тези, които са възприели обичайните показа за неустрашимост, а това включва очебийно мускулестата физика ”
,
споделят учени от Университета в Уестминстър.

Казано по-накратко, те имат ясна концепция за това какъв е “истинският мъж ”. Той е физически мощен, с огромни мускули.

Тенденцията е изключително мощна в патриархалните общества, където обаче дамите от ден на ден изоставят старите разбирания, поемат дейна обществена роля, градят кариера и получават нова власт, вместо да разчитат за всичко на мъжете си. При това състояние, “силният пол ” изпитва подсъзнателно увлечение да компенсира – като закрепи престижа си чрез чисто физическо “перчене ”.



И по този начин, девойки, помислете добре преди да залитнете по някое копие на Фики.

Рискувате вашият супермен, поради който другите дами ви оглеждат със злоба, да се окаже прост комплексар, който ви тормози, с цел да ви отмъсти за триумфите ви.

Ако мъжът не прави тези 4 неща, не се омъжвайте за него
10 неща, които е значимо да знаете за мъжете
Ако мъжете бяха откровени, до момента в който флиртуват!



Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР