Ако един калашник или патрон от България замине за Украйна,

...
Ако един калашник или патрон от България замине за Украйна,
Коментари Харесай

Свиленски: БСП ще напусне коалицията, ако един калашник или патрон замине за Украйна

”Ако един калашник или патрон от България замине за Украйна, Българска социалистическа партия ще напусне обединението. Това е алена линия, която не може да прекрачим ”, това сподели пред NOVA NEWS ръководителят на парламентарната група на социалистите Георги Свиленски.
За военната помощ за Украйна Свиленски съобщи, че Българска социалистическа партия няма да поддържа такова решение, само че акцентира, че от " Демократична България " са в правото си да внесат такова искане.

" Правителството малко по малко стартира да се оправя по-добре, в границите на идващия месец ще бъде призната програмата му. Трябва да се има поради, че то работи в редица рецесии, непредизвикани от него ", сподели ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия.

" Българите още не са усетили обществените ограничения, който стартират да работят от април. След актуализацията на бюджета резултатът от дейностите на държавното управление ще са още по-ясни ", уверен е социалистът.

" На утрешния съдружен съвет ще бъде обсъждан и въпросът за избор на шеф на Българска народна банка. Българска социалистическа партия счита, че би трябвало обединението да има един претендент ", означи Свиленски.

" Изборът на началник на Българска народна банка ще се вземе от ГЕРБ, а те не споделят за кого ще гласоподават ", сподели още той по въпроса.

Относно ремонтите на пътищата, Георги Свиленски счита, че има проблем с компаниите, които ги правят, и всичко това е наследено от ГЕРБ.

" Сега министерството търси метод да се оправи ", добави той

За оповестяването за личност нон грата посланика на Русия Елеонора Митрофанова Свиленски счита, че това е тежко решение и с право министър председателят Петков не взима крайни ограничения.

" Докато ръководи това държавно управление, до момента в който Българска социалистическа партия е част от него, корупция няма да има, ГЕРБ може да се тормозят, това си е тяхно решение ", сподели социалистът по отношение на безпокойството на ГЕРБ за опция за корупция по проекта на държавното управление за създаване на завода за произвеждане на акумулатори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР