Ако е вярно, че Десислава Иванчева е арестувана заради подкуп,

...
Ако е вярно, че Десислава Иванчева е арестувана заради подкуп,
Коментари Харесай

Кадиев: Десислава Иванчева не беше готова за кмет


Ако е правилно, че Десислава Иванчева е задържана поради рушвет, има безсрамие и от двете страни. Безобразие е, че Иванчева съобщи концепциите и хората. Безобразие е и от страна на органите на реда, че държаха две дами толкоз часове на улицата. Безобразие е да се вършат такива показни акции. Ако в община "Младост " приказваме за 250 000 евро, тогава представяте ли си за какви суми става въпрос в Столична община? Аз ви подсигурявам, че там корупцията е на доста по-високо равнище, само че там акции няма.
Това сподели в утринния блок на БТВ Георги Кадиев, който на последните частични локални избори поддържа и издигна задържаната през вчерашния ден Десислава Иванчева за кмет на "Младост ".
"Протестиращите издигнаха Иванчева за претендент за кмет. Ние помогнахме с каквото можем. Тя в никакъв случай не е била мое протеже. Разграничихме се от нея още преди няколко месеца, само че в никакъв случай не сме й пречили. Моя е грешката, че се доверихме на неопитен човек. За страдание получихме няколко сигнала за корупционни покупко-продажби в регион "Младост ". Най-важният извод е, че жителите би трябвало да вземат участие в политиката. Грешки постоянно ще има, само че това не би трябвало да ни демотивира. Г-жа Иванчева не става за кмет, не тъй като вероятно е взела рушвет, а тъй като не от всеки протестиращ става ръководещ. Пак ще повторя, че е имало сигнали за корупция в "Младост ", само че не мога да кажа нищо повече, тъй като разказвам отново нещата от второ лице ", приключи Кадиев.
Самата Десислава Иванчева, която беше изведена късно нощес от постройката на "Спортната палата " съобщи, че за нея това е клопка. "Парите бяха подхвърлени. Ние се борим против всички. 5 часа ни държаха без юрист. Всичко това е клопка ", съобщи тя.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР