Ако доскоро трябваше да следим модните подиуми, за да разберем

...
Ако доскоро трябваше да следим модните подиуми, за да разберем
Коментари Харесай

Модният тренд на лятото идва от Тик-Ток

Ако до неотдавна трябваше да следим стилните сцени, с цел да разберем какви са трендовете за идния сезон, то в ерата на обществените медии и изключително на Тик-Ток методът на информиране и извършване на покупки се промени радикално. Едно от най-вълнуващите неща в Тик-Ток е, че разрешава на хората да приказват между тях, да се допират до набиращи известност хрумвания и да ги трансформират в свои, което дава опция на елементарния човек да бъде фактор в света на професионалния дизайн на дрехи и аксесоари. А най-гледаните тиктокъри могат да трансфорат една наклонност в шлагер на сезона безусловно за дни – Тик-Ток наличието, обвързвано с мода и жанр, бързо става известно, като набира десетки милиони гледания за няколко часа, стартира да се демонстрира на първите места при търсене и по този начин стига до всеобщите медийни аутлети, а от там и до забележителен % от хората употребяващи интернет, с цел да се осведомят за новото в модата. И не на последно място, Тик-Токърите от ден на ден говорятза кръговата мода, една от големите промени в стилния свят. За благополучие в България имаме мощен представител на кръговата мода, в лицето на Remix.

И в този момент като знаете къде да пазарувате, с цел да не губите време в изследване, предлагаме ви наготово най-горещите цветове и материи за лятото съгласно трендовете в Тик-Ток.

Горещите фешън трендове за лятото

За феновете на модерната визия не остава различен избор, с изключение на да последват новите трендове и да почерпят ентусиазъм освен от дизайнерите, само че и от действителните хора, които стоят зад Тик-Ток клиповете. На върха на стилната вълна тук са морето, тропиците и удобството. Тенденцията Mermaidcore, въодушевена от игралната версията на кино лентата „ Малката нимфа “, се трансформира за нула време в шлагер, още повече, че елементарно се съчетава с останалите Тик-Ток фешън течения, които също носят прохладата на океана и в цветовете, и в материите си.

В продължение на основания предходната година тренд – “coastal grandmother ”, тази година новият летен шлагер е “coastal cowgirl ”, където цветните „ старовремски “ рокли се съчетават с дънкови връхни облекла, каубойски шапки и високи ботуши или изтъркани кецове. Дънковите гащеризони и необятните ризи под тях също са все по-популярни. А съб стила “Biker Core ” пък замества дънковите материи с изкуствена кожа, необятни панталони и комфортни винтидж ризи, блузи и тениски.

Материите на лято 2023

Материите на лятото в Тик-Ток са на първо място естествени, леки и еко. И въпреки всичко могат малко да ви изненадат или пък вдъхновят да предприемете нещо по-различно. Ето какво предлагат най-гледаните тиктокъри в региона на модата.

Летни плетива

Може да ги смятате за типични за зимата, само че плетивата завладяват Тик-Ток сцената през това лято. Това са леки и красиви блузи, потници, поли или къси панталони, които превземат с мекотата и удобството си. Летните плетива нормално са ярко сини а в най-русалския си тип са и очебийно мрежести.

Мрежести материи

И когато загатваме Mermaidcore, няма по какъв начин да подминем рибарските мрежи. Тенденцията да се носят мрежести материи се вписва идеално в стайлинга на Малката нимфа. Така че не я пропускайте.

Рециклирани и органични материи

Освен към положителния жанр, стилните тиктокъри имат отношение и към грижата за природата. Все по-често те носят панталони, рокли или тениски, съдържащи рециклиран памук, рециклиран полиестер или органически памук.

Модните цветове на лято 2023

Едва ли ще е изненада, че стилните цветове за лято 2023 в Тик-Ток са морски. Но това не значи, че платформата няма какво друго да ви предложи.

Нюансите на морето

Освен с рибарските мрежи, наклонността Mermaidcore е неизбежно обвързвана и с цветовете на морето. Така че можете самоуверено да се хвърлите в дълбините на тъмното и светлото синьо и в нюансите на морското зелено. Разбира се, ярките багри на кораловите рифове могат да ви предложат и искрящо розово, коралово оранжево, ослепително зелено и синьо.

Добре пристигнали в тропиците

Ако водата не е вашата буря, Тик-Ток ви предлага да излезете на плажа, по-точно на плажа в тропиците. Яркото розово, зелено, синьо, жълто тук се преплитат в тропически щампи на цветя, палми и животни. Но феновете на по-деликатните визии могат да изберат и други в по-нежни цветове и даже в черно-бяло, стига да са в звук с тропическата тема.

Семпли и пастелни

И защото в Тик-Ток може елементарно да се откри по нещо за всеки, третата водеща наклонност в цветовете залага на изчистени дизайни в приглушени, пастелни тонове. Можете да изберете пепел от рози, сиво, метличина, лавандула, мляко с кафе, салвия, бежово – цветове, които превземат с мекото си обгръщане и излъчват лятно успокоение.

Как да комбинирате

След като знаете какви цветове и материи да търсите, предлагаме няколко примерни комбинации, които да употребявате в летния си дрешник през тази година.

Мрежеста туника с тропически принт

Няма да е по никакъв начин мъчно да съчетаете две обособени фешън Тик-Ток трендове, в случай че носите мрежеста туника с тропически принт, да вземем за пример на хибискуси, хавайски цветя, папагали или палми. Тя освен ще ви донесе хладина в горещите дни, само че и доста лятно въодушевление с красивите си цветове и фигури, които ще ви пренесат най-малко мислено по най-приятните крайбрежия на света.

Плажна макси пола в морско синьо или зелено

Дългата и необятна плажна пола има визия, доста близка до опашката на нимфа, а когато е в морски цветове, внушението става още по-силно. Комбинирайте я с тениска с морски принт или с късо горнище, а за какво не и с пайети или перли. Ако добавите и бижута с миди, ще получите съвършен тематичен свършек на стайлинга си.

Памучни къси панталони с плетен топ в пастелни тонове

Любителите на семплата визия могат да съчетаят нещо внимателно и комфортно: къси панталони от органически или рециклиран памук с плетена тениска или потник. За оптимално моден резултат изберете едноцветни облекла в нежни тонове – да вземем за пример топ в цвят пепел от рози и къси панталони в меко кафяво. Може да допълните страхотната визия със стилна шапка вид кофа, чиято външна страна ще пази очите ви от слънцето.
Тази публикация ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР