Ако доскоро трябваше да следим модните подиуми, за да разберем

...
Ако доскоро трябваше да следим модните подиуми, за да разберем
Коментари Харесай

Новият моден тренд на лятото идва от Тик-Ток

Ако до неотдавна трябваше да следим стилните сцени, с цел да разберем какви са трендовете за идния сезон, то в ерата на обществените медии и изключително на Тик-Ток методът на информиране и извършване на покупки се промени радикално. Едно от най-вълнуващите неща в Тик-Ток е, че разрешава на хората да приказват между тях, да се допират до набиращи известност хрумвания и да ги трансформират в свои, което дава опция на елементарния човек да бъде фактор в света на професионалния дизайн на дрехи и аксесоари. А най-гледаните тиктокъри могат да трансфорат една наклонност в шлагер на сезона безусловно за дни – Тик-Ток наличието, обвързвано с мода и жанр, бързо става известно, като набира десетки милиони гледания за няколко часа, стартира да се демонстрира на първите места при търсене и по този начин стига до всеобщите медийни аутлети, а от там и до забележителен % от хората употребяващи интернет, с цел да се осведомят за новото в модата. И не на последно място, Тик-Токърите от ден на ден говорятза кръговата мода, една от големите промени в стилния свят. За благополучие в България имаме мощен представител на кръговата мода, в лицето на .

И в този момент като знаете къде да пазарувате, с цел да не губите време в изследване, предлагаме ви наготово най-горещите цветове и материи за лятото съгласно трендовете в Тик-Ток.

Горещите фешън трендове за лятото

За феновете на модерната визия не остава различен избор, с изключение на да последват новите трендове и да почерпят ентусиазъм освен от дизайнерите, само че и от действителните хора, които стоят зад Тик-Ток клиповете. На върха на стилната вълна тук са морето, тропиците и удобството. Тенденцията Mermaidcore, въодушевена от игралната версията на кино лентата " Малката нимфа ", се трансформира за нула време в шлагер, още повече, че елементарно се съчетава с останалите Тик-Ток фешън течения, които също носят прохладата на океана и в цветовете, и в материите си.

В продължение на основания предходната година тренд – " coastal grandmother ”, тази година новият летен шлагер е " coastal cowgirl ”, където цветните " старовремски " рокли се съчетават с дънкови връхни облекла, каубойски шапки и високи ботуши или изтъркани кецове. Дънковите гащеризони и необятните ризи под тях също са все по-популярни. А съб стила " Biker Core ” пък замества дънковите материи с изкуствена кожа, необятни панталони и комфортни винтидж ризи, блузи и тениски.

Материите на лято 2023

Материите на лятото в Тик-Ток са на първо място естествени, леки и еко. И въпреки всичко могат малко да ви изненадат или пък вдъхновят да предприемете нещо по-различно. Ето какво предлагат най-гледаните тиктокъри в региона на модата.

Летни плетива

Може да ги смятате за типични за зимата, само че плетивата завладяват Тик-Ток сцената през това лято. Това са леки и красиви блузи, потници, поли или къси панталони, които превземат с мекотата и удобството си. Летните плетива нормално са ярко сини а в най-русалския си тип са и очебийно мрежести.

Мрежести материи

И когато загатваме Mermaidcore, няма по какъв начин да подминем рибарските мрежи. Тенденцията да се носят мрежести материи се вписва идеално в стайлинга на Малката нимфа. Така че не я пропускайте.

Рециклирани и органични материи

Освен към положителния жанр, стилните тиктокъри имат отношение и към грижата за природата. Все по-често те носят панталони, рокли или , съдържащи рециклиран памук, рециклиран полиестер или органически памук.

Модните цветове на лято 2023

Едва ли ще е изненада, че стилните цветове за лято 2023 в Тик-Ток са морски. Но това не значи, че платформата няма какво друго да ви предложи.

Нюансите на морето

Освен с рибарските мрежи, наклонността Mermaidcore е неизбежно обвързвана и с цветовете на морето. Така че можете самоуверено да се хвърлите в дълбините на тъмното и светлото синьо и в нюансите на морското зелено. Разбира се, ярките багри на кораловите рифове могат да ви предложат и искрящо розово, коралово оранжево, ослепително зелено и синьо.

Добре пристигнали в тропиците

Ако водата не е вашата буря, Тик-Ток ви предлага да излезете на плажа, по-точно на плажа в тропиците. Яркото розово, зелено, синьо, жълто тук се преплитат в тропически щампи на цветя, палми и животни. Но феновете на по-деликатните визии могат да изберат и други в по-нежни цветове и даже в черно-бяло, стига да са в звук с тропическата тема.

Семпли и пастелни

И защото в Тик-Ток може елементарно да се откри по нещо за всеки, третата водеща наклонност в цветовете залага на изчистени дизайни в приглушени, пастелни тонове. Можете да изберете пепел от рози, сиво, метличина, лавандула, мляко с кафе, салвия, бежово – цветове, които превземат с мекото си обгръщане и излъчват лятно успокоение.

Как да комбинирате

След като знаете какви цветове и материи да търсите, предлагаме няколко примерни комбинации, които да употребявате в летния си дрешник през тази година.

Мрежеста туника с тропически принт

Няма да е по никакъв начин мъчно да съчетаете две обособени фешън Тик-Ток трендове, в случай че носите мрежеста туника с тропически принт, да вземем за пример на хибискуси, хавайски цветя, папагали или палми. Тя освен ще ви донесе хладина в горещите дни, само че и доста лятно въодушевление с красивите си цветове и фигури, които ще ви пренесат най-малко мислено по най-приятните крайбрежия на света.

Плажна макси пола в морско синьо или зелено

Дългата и необятна плажна пола има визия, доста близка до опашката на нимфа, а когато е в морски цветове, внушението става още по-силно. Комбинирайте я с тениска с морски принт или с късо горнище, а за какво не и с пайети или перли. Ако добавите и бижута с миди, ще получите съвършен тематичен свършек на стайлинга си.

Памучни къси панталони с плетен топ в пастелни тонове

Любителите на семплата визия могат да съчетаят нещо внимателно и комфортно: къси панталони от органически или рециклиран памук с плетена тениска или потник. За оптимално моден резултат изберете едноцветни облекла в нежни тонове – да вземем за пример топ в цвят пепел от рози и къси панталони в меко кафяво. Може да допълните страхотната визия със стилна шапка вид кофа, чиято външна страна ще пази очите ви от слънцето.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР