Ако до сега не се нагледахте на обемни и силно

...
Ако до сега не се нагледахте на обемни и силно
Коментари Харесай

Бюти тенденциите, които очакваме да видим през 2020

Ако до в този момент не се нагледахте на обемни и мощно подчертани вежди, познайте – отново ще са на мода.

Посрещаме новата година след месец, а към този момент виждаме смяната в бюти трендовете. Все по-често се срещат забавните гримове с по-малко силует, само че с по-креативен очен макияж… а това е единствено началото.

Кои ще бъдат водещите трендове в грима и маникюра, разберете по-долу:

Сбогом, контуриране

Ерата на грим в стила на Ким Кардашиян завършва – от новата година ще се фокусираме основно върху ружа, който имитира естественото почервеняване и като цяло още веднъж ще се стремим да реализираме резултата грим без грим.

Ако желаеме да създадем по-интересна визия, по-скоро ще се насочваме към стробинга, при който се стараем да реализираме влажен резултат със комбинация от течни и прахообразни хайлайтъри.

Грим в жанр “Еуфория ”

Ако към момента не сте чували за телевизионния сериал “Еуфория ”, то най-малко сигурно сте виждали минимум една визия, въодушевена от него. Там тинейджърите, към които се развива действието, носят ексцентричен макияж с искра и доста елементи. Друго особено за визиите им е, че не се лимитират от типичните граници в грима, като да вземем за пример, поставят сенки върху зоната, към очите, вместо единствено върху клепача.

 Бюти трендовете, които чакаме да забележим през 2020

Неонова очна линия

В въодушевление като от 60-те ярките акценти в грима ще бъдат доста настоящи – даже към този момент започнахме да виждаме доста такива макияжи измежду визиите на звездите.

Устни в духа на 90те

А в случай че очният грим ще бъде в стила на 60-те, то устните ще оформяме съгласно трендовете през 90-те. И по-специфично ще слагаме образно открояващ се молив за устни, един звук по-тъмен от червилото.

За благополучие няма да стигаме до екстремностите, които помним от края на предишното хилядолетие, и няма да уголемяваме по този начин явно устните си благодарение на молива, само че още веднъж ще се стремим образно да изменим формата им.

Изчистен маникюр

Всички минималисти да си вдигнат ръцете – ще лакираме ноктите си с допустимо най-семпъл маникюр. Визиите с доста орнаменти върху тях ще са по-рядко срещани, а превес ще вземе едноцветният маникюр или този с лек акцент.

Вижте няколко хрумвания от нас по какъв начин да носите тази наклонност тук: 

Големите вежди не престават да са шлагер

Това е една от трендовете, която наподобява няма желание скоро да изчезне. През новата година единственото друго е, че ще се опитаме да вършим веждите си по-естествени и да не използваме толкоз артикули за задачата,а вместо това, в случай че има потребност ще ги ламинираме.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР