Ако до 13 февруари не бъде избран председател на СОС,

...
Ако до 13 февруари не бъде избран председател на СОС,
Коментари Харесай

Терзиев : Ако не се избере председател на СОС до 13 февруари, ще има нови избори

Ако до 13 февруари не бъде определен ръководител на СОС, има възможност за нови избори за общински съветници - това позволи кметът на София Васил Терзиев в първото си телевизионно изявление, откакто бе определен. 

„ Предизвикателството, с което се сблъскваме, e че ползите на всички заинтригувани страни не съответстват ", оплака се Терзиев и изясни: " За да можем да работим с ГЕРБ би трябвало те да поемат отговорност за неуспехите на тяхното ръководство... От друга страна, имаш Българска социалистическа партия, която няма мандат от националното управление на партията да се коалира на локално равнище и да работи с Политическа партия и Демократична България. Имаш и „ Възраждане “, които са срещу каквото и да било решение “.

„ Изходът е един – да има схващане, че би трябвало всички дружно да намерим решение. Не може до момента в който едните търсят решение, другите да хвърлят камъни по тях. Тъй като всеки от участниците го е боязън да бъде упрекнат във всички земни грехове, сглобки, червени сватби и прочие, всеки внимава при какви условия би дал поддръжка, само че в последна сметка надвива разбирането, че градът има потребност от работещ общински съвет. Надявам се след още няколко кръга диалози да успеем да се съгласим върху човек, който да застане отпред на общинския съвет във краткотрайна позиция с ясни цели като приемането на бюджета и основни отчети “, добави кметът.

Терзиев изрази съмнение, че в София може и да бъде оповестена грипна почивка, само че чака предписание от РЗИ. " Доколкото знам, към този момент са запълнени местата в лечебните заведения и има предпоставки ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР