Ако днес смятате да пътувате за Турция, не го правете

...
Ако днес смятате да пътувате за Турция, не го правете
Коментари Харесай

Шофьори бият тревога: Ако пътувате за Турция, не минавайте през този пункт – ад е!

Ако през днешния ден смятате да пътувате за Турция, не го правете през границата на Малко Търново. Това оповестява пред „ Флагман “ свидетел, който от часове чака на пункта. Той осведоми, че задръстването от коли в посока южната ни съседка е голямо.

„ Висим тук от часове и не е ясно по кое време ще успеем да минем границата. Направихме огромна неточност, че дойдохме в Малко Търново, където има единствено един работещ пункт и постоянно се образуват огромни опашки. Трябваше да минем през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. Вероятно и там ще има запушване, само че най-малко прекосяването става по-бързо поради множеството пунктове “, написа очевидецът.

Причината за интензивния трафик към Турция е пазарния ден в граничните градове. Освен така наречен Синия пазар в Одрин, подобен има и в Лозенград, и в Люлебургаз.

Южната ни съседка стана все по-предпочитана за българите освен за шопинг, само че и за разходки поради ниската стойност на лирата. Премахването за условието за интернационален паспорт за българските жители за влизане в Турция също способства за увеличението на туристите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР