Ако дъщеря ми се държи като тези „пачи“, ще се

...
Ако дъщеря ми се държи като тези „пачи“, ще се
Коментари Харесай

Зрители на бунт: Свалете този позор „Ергенът“ от екран! Пародия на хора, на фона на война и глад!

Ако щерка ми се държи като тези „пачи“, ще се откажа от нея, пишат фенове!
На протест против „Ергенът“ скочиха маса фенове, отвратени от все по-разрастващата се дивотия на екрана. Факт е, че от предаване на предаване позорът в риалитито добива все по-застрашителни размери, а мнозина признават, че го гледат единствено, с цел да се научат по какъв начин не би трябвало да се държат в живота.
 Ергенът
Ергенът буди от ден на ден зрителско отрицание

Участничките в шоуто дотолкоз се надпреварват коя по-скоро да удари дъното, че самият ерген Виктор Стоянов към този момент наподобява на професор (макар и той да не е цвете за мирисане).

„Как не ви е позор да излъчвате този бълвоч в националния ефир?! Има хиляди кабеларки, по които може да се дава и да го зяпа, който желае. Но Би Ти Ви?! Такъв срам и то на фона на днешните колосални проблеми – войната, инфлацията, глада. Ако имате малко мозък, да сте го свалили досега“, пишат възмутени консуматори.

Родители пък са безапелационни, че видят ли дъщерите си да се държат и да кудкудякат пред един мъж по този начин, както го вършат участничките, ще се откажат от тях посредством държавен вестник. Телевизията, съгласно тях, предлага и насажда даже един срамен за дамите метод на държание, с който никой мъж няма да ги огледа за повече от един-два секс маратона.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР