Ако чуете жена да казва, че не иска да има

...
Ако чуете жена да казва, че не иска да има
Коментари Харесай

Когато една жена каже, че не иска да има деца

Ако чуете жена да споделя, че не желае да има деца, какво бихте дали отговор?

Повечето хора няма да одобряват тези думи съществено. И ще отговорят, че с времето това наложително ще сте промени, а биологическият часовник ще си свърши работата.

Дали обаче младите дами, които не желаят деца, рано или късно трансформират настройката си? Или в реалност знаят какво приказват и отстояват решението до края на живота си?

Оказва се, че множеството дами си остават на това мнение и по този начин и не стават майки. Откритието е на американски учени, които са провели невиждано изследване в интервал от над 30 години. Те са интервюирали 4 500 дами, родени сред 1957-ма и 1965-а.

Три неща демонстрират бъдещето на всяка връзка

 Когато една жена каже, че не желае да има деца

Жените без брачен партньор и без деца са най-щастливи?

Всяка от дамите през годините е била интервюирана общо 19 пъти, с цел да може учените да проследят по какъв начин се трансформира настройката на всяка една по отношение на майчинството.

Те стигнали до извода, че в случай че на 24 години една жена съобщи, че не желае да има деца, то е 4.5 пъти по-вероятно тя в действителност да остане без свои биологични деца , спрямо дамите на същата възраст, искащи да станат майки.

Когато интервюираните достигнали 40-годишна възраст, шансът да са останали без деца, в случай че са го били декларирали първоначално, скача до 7 пъти повече спрямо поискалите да станат майки.

Проучването е първото по рода си с сходен мащаб и първото, което действително дава отговор на въпроса: Знаят ли тези дами какво приказват в действителност и това същински осъзнато желание ли е? Според психолозите, става известно, че отговорът е да.

 Когато една жена каже, че не желае да има деца

Напълно допустимо е нежеланието да имат биологични деца да докара до липса на такива.

От групата на дамите, които на 46-годишна възраст били останали без деца, 51% през цялото време са имали съмнения. Само 2% през цялото време са били твърдо срещу децата. И 46% отлагали майчинството, до момента в който в някакъв миг взели решение да се откажат дефинитивно.

Мама е слаба (работа)

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР