Ако човек сам изследва преценката си през годините, ще започне

...
Ако човек сам изследва преценката си през годините, ще започне
Коментари Харесай

Караянчева постигна невъзможното: вече Цецка Цачева изглежда окей

Ако човек самичък изследва преценката си през годините, ще стартира да се натъква на парадокси. Парадоксите са свързани с това, че той непрекъснато си мисли по какъв начин е реализиран приемлив лимит на нелепостта и от него не може да се продължи нататък. Но може, може. 
Например: някой предполагаше ли, че ГЕРБ ще излъчи ръководител на Народното събрание, който да надвие Цецка Цачева? Не мисля - няма толкоз оптимистичен човек. Ето обаче, стана: пред Караянчева Цецка Цачева наподобява в най-лошия случай като един прекомерно елементарен и бързо пропуснат ръководител, който човек ще помни най-вече по фонетични аргументи. Цецка Цачева за толкоз години говореше повторяеми, скучни и банални неща, които по-късно преповтаряше и преповтаряше, до момента в който шефът й не реши, че това каканижене може да я трансформира току-виж в президент; щом по този начин се стига до ръководител на Народно събрание за какво да не се стигне до президентски пост? Страната на неограничените банални благоприятни условия оферираше даже такава вероятност. Но ето - доживях да напиша това изречение - върнете Цецка Цачева. Караянчева я детронира от баналния престол и постави на негово място трона на наглостта - с невероятно нахалното изявление, че който протестирал против Борисов би трябвало да върви  и да не употребява метрото. 
Продължаваме: белким някой мислеше, че след оставката си Цветан Цветанов щеше да бъде толкоз елементарно детрониран по логорея от някой различен? Можеше, несъмнено: до момента в който не се стигнa до такава степен Дани Кирилов да получи възбрана да написа във Фейсбук, по доста сходни аргументи с тези в надграждането Цачева-Караянчева: Цветанов беше единствено прост, до момента в който Кирилов се трансформира в машина за ужасии, които евентуално впечатлиха даже нечувствителния, при положения че назначава непрестанно такива хора, Борисов. 
Накрая Борисов. Още през 2013-2014-та архивът му от нелепи изявления беше задоволителен, с цел да задръсти хард дисковете на " Господари на ефира ". Но нелепостта знае по какъв начин да набира инерция и да се удължава с десетилетия: последно изявление пред  унищожените както от него, по този начин и от всички преди него министър председатели пенсионери, в които ги кара да му благодарят и да кажат " Добре е ", че им  е сигнал за нахлуване в едно ново място. Това място е последната маниакална фаза на задържалата му се по-дълго от безвредното власт. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР