Ако бях президент, в най-лошия случай щях да дам на

...
Ако бях президент, в най-лошия случай щях да дам на
Коментари Харесай

Тръмп шокира! Какво дава на Путин

Ако бях президент, в най-лошия случай щях да дам на Путин някои от рускоезичните региони на Украйна.

Това разгласи някогашният държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп в изявление пред консервативната медия " Фокс Нюз ". Любопитно е, че тази част от диалога на републиканеца с водещия Шон Ханити не бе излъчена, а за нея разбираме с помощта на " Дейли бийст ", съобщи Клуб Z.
-->
" При Тръмп руснаците нищо не превзеха ", похвали се в трето лице някогашният държавен глава.  " Той (Владимир Путин) разбираше, в никакъв случай нямаше да го направи. Тук даже не приказваме безусловно за подписване на договорка. Можех и да договарям. В най-лошия случай щях да сключа договорка да превземе нещо, знаете, има избрани региони, които са рускоезични, почтено казано, само че можеше да се подписа договорка ".

Доналд Тръмп от дълго време упорства, че войната в Украйна в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че той към момента беше президент, стигайки до такава степен да твърди, че  " фалшифицираните избори "  през 2020 година (за които си обвинявания е предоставил нула доказателства) са повода за непровокираната инвазия на Русия.

В интервюто пред Ханити Тръмп обвини американския президент Джо Байдън, че поради него руснаците се борят за  " цялата енчилада ".

Още в края на февруари 2022 година Тръмп скандализира интернационалната общественост, като окачестви решението на Путин да разгласи за самостоятелни сепаратистките региони ДНР и ЛНР като  " гениално ". До през днешния ден, когато е питан непосредствено дали осъжда съветската инвазия в Украйна (дори в  " другарски " диалози с Ханити), републиканецът шикалкави и само акцентира, че Русия не би дръзнала да нападна, в случай че той бе на власт. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР