Ако БСП подкрепят отново хартиената бюлетина, няма да говорим с

...
Ако БСП подкрепят отново хартиената бюлетина, няма да говорим с
Коментари Харесай

ПП и ДБ сърдити на коалиционния партньор: Подкрепят ли БСП хартиената бюлетина няма да говорим с тях при втория мандат или при третия мандат, ако дойде при тях. Няма да разговаряме с ДПС за бюджета

" Ако Българска социалистическа партия поддържат още веднъж хартиената бюлетина, няма да приказваме с тях при втория мандат или при третия мандат, в случай че пристигна при тях. Ако поддържат хартиената бюлетина в зала Българска социалистическа партия, няма да влизаме в коалиция с тях, акцентира Кирил Петков.
 
Няма да влизаме в зала, когато се гледат измененията в ИК, обявиха от " Продължаваме промяната " и " Демократична България " на брифинг в Народното събрание. ПП няма да се срещне с Движение за права и свободи за бюджета през днешния ден, съобщи още Кирил Петков.
 
" Това е проява на мощ от ново болшинство. Българска социалистическа партия не просто върна бюлетина, видяхме проверка на изборния развой. Българска социалистическа партия демонстрираха преданост към ГЕРБ и Движение за права и свободи ", означи Христо Иванов.
" Българска социалистическа партия имат избор, в случай че поддържат тези решения и в зала, те декларират на техните гласоподаватели – ние се връщаме трайно в статуквото, там където царува задкулисието. Това обръщение да е ясно на всички българи, че демократичната общественост няма да разреши това да стане подмолно, безшумно, никой да не разбере и техният избор да бъде сменен ", означи Петков.
 
" Видяхме доста сериозна проверка на целия избирателен развой, без никакви разисквания. Политическото значение на това е проява на силата на ново болшинство, готово да ръководи или да организира избори, които да завоюва. Българска социалистическа партия не откриха една тематика, с която да покажат че няма да бъдат в това болшинство. Цялата поръчка за диалогичност беше хвърлена под влака ", добави Христо Иванов.
 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР