Ако беше жива Ванга, утре щеше да навърши 111 години.

...
Ако беше жива Ванга, утре щеше да навърши 111 години.
Коментари Харесай

И все пак: Ванга предрекла какво може да се случи... Скоро...

Ако беше жива Ванга , на следващия ден щеше да навърши 111 години. В историята обаче няма „ в случай че “ и това пророчицата доста добре знаеше, тъй като споделяше, че бъдещето на индивида и света „ е към този момент написано на небето “. По този мотив дано погледнем кои от нейните предсказания са настоящи и през днешния ден и могат да се осъществен през новата 2022 година

Заради ескалацията на напрежението към Украйна и подрънкването на оръжия от страна на Великите сили мнозина се обърнаха към виденията на пророчицата. За жал някои от тях несъмнено могат да се поясняват като риск от експлоадиране на Трета международна война. С тематиката постоянно се спекулира отвъд Черно море, само че е реалност, че приживе значително братушки са посещавали Ванга , както в Петрич, по този начин и по-късно в Рупите, включително и хора от службите. Така е насъбран стабилен материал, видео и на звукови носители в частни сбирки и в архивите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Ето за какво точно от Изток изскочи и пророчеството, което разказва поразително тъкмо пандемията от COVID-19. За първи път то бе обнародвано от съветския публицист Сергей Косторной.

Снахата на Ванга доктор Здравка Методиева също удостовери неговата достоверност.

„ Тя ме питаше непрестанно каква е тая болест, дето се предава по въздуха и коси наред. Казваше по този начин: „ Боже-Боже, аз си отивам, само че и след мене какъв брой народ ще си замине. Как да спреме тая болест, Боже, по какъв начин?! Не можем да я спреме “, тъкмо разказва доктор Методиева Вангините думи. Тя е безапелационна, че нейната даровита родственик е видяла десетилетия по-рано вируса, който се предава доста бързо по въздуха и от него пламна целият свят.

Наред с това телевизионният канал НТВ популяризира преди време информацията, че има видеозапис от 1968 година, на който Вангелия Гущерова е дала покъртителна картина за бъдещето на Европа. Първо тя е пророкувала с феноменална акуратност войната в Сирия с думите: „ Cирия, Cирия! Кaк щe бoмбaрдирaт тaзи Cирия! ". По-късно взорът на всевиждащото й око се е обърнал към ориста на Стария континент. Тогава Рупската Касандра прeдрeклa, чe огромна вoйнa щe зaличи Eврoпa нaпълнo oт лицeтo нa зeмятa и държaвитe нa кoнтинeнтa щe прecтaнaт дa cъщecтвувaт. Другo прoрoчecтвo, кoeтo вeчe ce e cбъднaлo, e идвaнeтo нa влacт нa Зeлeнcки в Укрaйнa. " Бaрутът щe пaднe, a зeлeният влaдeтeл щe дoйдe дa гo зaмecти ".

Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 година петричката пророчица смразила кръвта на близките, казвайки сега на оракулски транс следното:

„ Апокалипсисът ще пристигна! Вие не, само че децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които посредством делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отсрочат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, наподобяващи на тении “. Това споделя великата българка близо година преди да се спомине.

Друго нейно знамение, което има някаква възможност да се сбъдне през 2022 година, е всеобщият мор на пчелите. Тълкуватели на Ванга акцентират, че това въпреки всичко е развой, който се е засилил извънредно доста през последните 5 години. Иносказателно прорицателката е обвързала този развой с екологична злополука, изменението на климата, в резултат на което ще се промени флората и фауната на България. Други виждат в думите й появяването на ГМО култури, които към този момент се сеят безсистемно у нас. По този мотив феноменалната жена декларира следното:

„ Ще пристигна ден, когато от земята ще изчезнат разнообразни растения, зеленчуци, животни… Най-напред лукът, чесънът и пиперът. После пчелите, а млякото ще стане нездравословно. “

„ Ще пристигна ден, ще загине гроздето. Няма да се роди грозде… Ти го сееш пшеница, то ще роди ръж… “

Петричани описват още, че един път тя е споделила, че пчелите ще стартират всеобщо да измират. В тези дни златото ще излезе на повърхността, а водата в недрата ще стартира да се скрива.

„ Ще пристигна време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, само че вода няма да има… “

За водата Ванга приказва и през 1994-1995 година София е на изсъхнал режим, защото язовир „ Искър “ е източен поради Водноелектрическа централа. Тогава обстановката припомня рецесията в Перник от есента на 2019 година, когато се оказа, че язовир „ Студена “ е източен за промишлени потребности и няма вода за пиянство. 

„ Водата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. В България вода има и тя ще стигне, единствено да не я продавате “, предизвестила идните генерации всевиждащата жена.

Друго нейно знамение добива голяма новост на фона на размразяването на ледовете (и преговорите) по оста София-Скопие и слагането на съдействието на нова бизнес основа по гледище на българския министър председател Кирил Петков. По този мотив доста забавна е опцията за основаването на Балкански съюз, нещо, което Ванга е предрекла иносказателно още преди близо 30 години. А Европейският съюз също първоначално е тръгнал от търговията, именуван ЕОВС (Европейска общественост за въглища и стомана) и Европейска икономическа общност (Европейска икономическа общност).

„ Сега на Балканите е неспокойно, само че ще пристигна ден, когато всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и другарство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от предпочитание за мир и съгласие “, предсказва даровитата българка. Дали ще се сбъдне фантазията на революционера Георги Раковски за основаване на Балкански съюз, следва да забележим, само че футурологичната прогноза е повече от безапелационна.

В някои от своите прогнози Ванга твърдяла, че един ден българин „ ке открие лекарство срещу рака “. Дали ще се случи още тази година, е мъчно да се каже на фона на дребното средства на родните учени за нововъведения. А може пък въпросният академик да е покрай откритието си, само че в западна лаборатория. Примери в тази посока доста – изобретателите Виден Табаков, Петър Петров и Иван Ночев да вземем за пример, са с главен принос за кацането на американците на Луната. 

„ Лекарството срещу рак ще е обвързвано с машините и в неговото изобретение ще има българин “, предрекла незрящата пророчица.

Предупредила, че индивидът си играе с заболяванията

Не единствено почитателите на тайните теории, а и съществени учени към този момент настояват, че коронавирус пандемията е предизвиквана от човешка ръка и евентуално COVID-19 е основан в лабораторни условия, а след това е „ изтърван “, инцидентно или преднамерено. По този мотив всевиждащата българка нееднократно е намеквала, че заболяванията, които вижда в бъдещето, са в „ нашите ръце “, т.е. от индивида зависи дали ще ни застигнат или не.

През 1981 Ванга изрича следното признание: „ Много и незнайни заболявания ке се явят. Хората ке падат като круши по улиците без забележима причина. А това е към момента предотвратимо, тъй като е във вашите ръце “. Разбира се, всичко е въпрос на тълкувание, само че е огромна вероятността тук тя да е предрекла, че всеобщият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено основани вируси.

Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: „ Ванга споделяше по този начин: „ Краят на света идва, само че да не се плашите, вие сте си го провокирали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма “.

Празнувала два пъти ЧРД: на 31 януари и на Петковден

Приживе Ванга е чествала два рождени дни. Единият е бил на 31 януари, когато приемала честитки от височайши лица. В паспорта й обаче е било записано, че е пристигнала на бял свят на 3 октомври 1911 година По този мотив тя посрещала посетители не на самата дата, а на Петковден (14 октомври).

Нейни близки си спомнят, че приживе Ванга не е казвала тъкмо по кое време е родена. Тя е споделяла единствено, че е набор на Тодор Живков (също роден 1911), само че за точната дата не давала безапелационен отговор. Даже един път оповестила на висок глас, че един ден за нейния рожден ден ще се водят разногласия.

Точното ЕГН на световноизвестната пророчица не се знае поради проблемите към нейното раждане. Ванга идва на бял свят в Струмица като седмаче и не проплаква незабавно. Два месеца е била сред живота и гибелта. Родителите й Панде Сурчев и Параскева не са очаквали, че ще остане жива. Според националната медицина са я държали увита в говеждо шкембе и овчи кожи, с цел да порасне, хранели са я със сдъвкан самун, вързан в тензух, който са й слагали в устата да смуче. Едва след втория месец дребната Вангелия надала писък и околните чули за първи път гласа й. До есента татко й не е имал опция да я запише като новородено дете. Едва през октомври, когато е поприключила работата му по полето, е намерил време да свърши и тази работа.

Поправяла докторските диагнози

„ Има два типа заболявания: едните се лекуват с бабински церове, другите – с професорски. Но да знаете точната диагноза, това е най-важното за лекуването ”, съветвала Ванга , която постоянно виждала, че диагнозите са огромно изкуство и постоянно се бъркат. По този мотив различната лечителка Атанаска Стратева споделя за своята среща с Ванга.

Тя ходила 16-годишна при пророчицата поради майка си, която била с диагноза рак и с няколко интервенции. „ Тя тогава приемаше в Петрич. Пред къщата имаше доста народ. Наложи се да дремя в хотел няколко дни, до момента в който ми пристигна редът “, спомни си дамата от Велики Преслав.

„ Още като влязох, ми позна, че съм пристигнала за здравето на майка ми. Но споделя по този начин: „ Абе какво се страхувате, единствено са я рязали на вятъра. Резултатите са комплицирани с тези на една млада жена на 32 години. Тя има две дребни деца, само че до 2 месеца ще си замине. А майка ти има дълъг живот “, успокоила я Ванга. Стратева декларира, че в действителност родителката й доживяла до 92 години, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР