Ако бъдем принудени да гласуваме, ще ви изненадаме. Британците изглеждат

...
Ако бъдем принудени да гласуваме, ще ви изненадаме. Британците изглеждат
Коментари Харесай

Фараж в Страсбург: Ако има втори референдум, ще го спечелим с още по-голямо мнозинство

Ако бъдем принудени да гласуваме, ще ви изненадаме. Британците наподобяват безгрижни хора, само че желаеме да ви кажем, че ние ще бъдем още по-непокорни, в случай че има втори референдум, и ще го спечелим с още по-голямо болшинство.

Това съобщи някогашният водач на Британската партия на независимостта (UKIP) и основен покровител за Брекзит Найджъл Фараж на срещата на Европейския парламент, която се организира през днешния ден. На нея европейските водачи разискаха решението на Камарата на общините в Британския парламент да отхвърли договорката за излизане на Англия от Европейски Съюз, препоръчана от Тереза Мей.

Фараж оцени дейностите на Мей като " цялостен неуспех на лидерската роля ". Според него тя единствено счита, че е получила отстъпки от европейските водачи, и фактът, че още е министър-председател, е " изненада единствено по себе си ". " Мей научи, че в случай че се опитваш да подобриш отношението към себе си от страна на тези, които те тормозят, единствено ще ги насърчиш да те тормозят повече ", съобщи Фараж.

Бившият водач на UKIP се обърна и към главния преговарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние: " Не съм склонен, че сте изгубили 2 години от живота си, тъй като Вие постигнахте това, което искахте ", съобщи той. " И това е макар обстоятелството, че 500 депутати гласоподаваха за член 50 и това означаваше доста ясно, че ще има или съглашение за отдръпването или просто ще се оттеглим. Това беше решено от Британския парламент, който сподели абсолютно: напущаме на 29 март ", добави Фараж.

На срещата на Екологичен потенциал някои европейски водачи се оповестиха за втори референдум. Фараж обаче предсказа, че даже да се стигне до втори референдум, британците отново ще гласоподават да изоставен Европейски Съюз, и то " с още по-голямо болшинство ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР