Ако бъде избрана за нов мандат на предстоящите местни избори,

...
Ако бъде избрана за нов мандат на предстоящите местни избори,
Коментари Харесай

Ако бъде избрана, Фандъкова ще има зам.-кмет по дигитализацията

Ако бъде определена за нов мандат на идните локални избори, сегашният кмет на София Йорданка Фандъкова възнамерява да назначи в екипа си заместител по дигитализацията. Това заяви самата тя в изявление за Нова телевизия.

Електронната община, новите е-услуги за жителите и бизнеса и повече бистрота са целите й, сподели Фандъкова, която към този момент разгласи, че в случай че завоюва, ще работи с напълно нов екип. Тя е поканила Ай Ти експерти, които да приготвят нова конструкция на общината.

Кметът сподели, че няма да излиза в отпуск преди формалния старт на предизборната акция, тъй като има доста работа. Даде за образец идната сесия на общинския съвет, на която би трябвало да се гласоподават компенсации за пет междублокови пространства в " Младост ", които да бъдат избавени от застрояване.

Фандъкова повтори, че ще предложи на депутатите смяна в законодателството, с която с изключение на следващ надзор, възложителят на поправки да може да реализира и прелиминарен. Ще се ускори и ролята на съсловните организации на проектантите и архитектите, тъй че архитектурните бюра да са по-отговорни, когато вземат участие в публични поръчки, разяснява тя във връзка проблемите при ремонта на централната градска част.

Запитана дали може да разчита на гласовете на градската десница, Фандъкова отговори, че ГЕРБ е дясна партия и работи в съдействие с най-старата дясна партия - Съюз на демократичните сили. Освен това разчитала на преценката и гласовете на хората, а не на партийните централи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР