Ако Азис беше премиер, с един удар щеше да реши

...
Ако Азис беше премиер, с един удар щеше да реши
Коментари Харесай

Ако Азис беше премиер

Ако Азис беше министър председател, с един удар щеше да реши 3 тежки казуса пред България - интеграцията на ромите, репродуктивните проблеми на модерното българско семейство и демографската рецесия като цяло. Това проличава от изявление на звездата за Нова телевизия. В него Кралят на попфолка приказва за новата си ария " Циганче ". Парчето, което е суперпопулярно в Youtube, би послужило и за гениална предизборна платформа, в случай че изпълнителят му в миналото реши да да се кандидатира за държавен глава.

" Смесването на двойките – българи и роми – е най-силният и бърз метод да бъдем интегрирани към това общество. Така ще се научим да вървим на учебно заведение, по този начин ще се научим да работим ", уверен е Азис.

Видеото към песента споделя за обич сред мъж ром и бяла жена, като в функциите са самият реализатор и певицата Рут Колева.

Според текста тя се срами от обстоятелството, че е влюбена в него. „ Защо от всички криеш, че обичаш черното, момчето скъсано, бедното? Недей да се срамуваш от моя цвят на кожата, какво ще кажат хората “, пее Азис. „ Живееш все едно няма ме – за какво ме криеш като че ли съм извънредно закононарушение? “

В изявлението Азис съобщи, че се надява ромите да чуят посланието му, защото „ българите ще ме схванат елементарно “.

„ За мен един от методите да бъдем интегрирани в това общество, измежду белите хора, е да се смесим с тях. Кръвта би трябвало да се смеси – имам вяра, че смесените двойки ще докарат триумф на тази концепция. Ще доведат след себе си супер готини неща “, разяснява Азис. „ Вярвам, че кючекът би трябвало да се придвижи в българския дом и националната музика – в циганската къща “, добави той.

Според него даже обществото да си мисли, че към този момент е „ над нещата “, хората всеобщо към момента считат, че това е неестествено. На въпрос дали неговото дете е циганче, Азис отговори:

„ Вероятно, щом аз съм бащата, е циганче. Но то няма тези цветови проблем и имаше щастието да се роди платинено русо и да остане такова. Да, ще си откри по-лесно работа. “

Азис съобщи, че няма за цел да провокира скандал, а песента е написана седмица откакто самият той е бил отритнат от човек, въпреки и „ не преднамерено “.

„ Не ме боли, дори леко се засмях и продължих да си правя работата, тъй като аз отново настоявам, че постоянно черният остава черен. Никога няма да бъде бял “, разяснява той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР