Академик Пловдив победи Рилски спортист с 87:83 в мач от

...
Академик Пловдив победи Рилски спортист с 87:83 в мач от
Коментари Харесай

Йордан Янков: Когато имаме дисциплина това е резултатът

Академик Пловдив победи Рилски състезател с 87:83 в мач от 29-ия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин треньорът на пловдивчани Йордан Янков разяснява триумфа.

" Доказахме през днешния ден това, че когато тимът е освободен играе по напълно различен метод. Много им благодаря на момчетата и това е безусловно тяхна заслуга. В тези 9 дни, в които нямахме мач те бяха безпределно фокусирани, слушаха моите инструкции. Успяхме да ги осъществим и спечелихме мача. Когато имаме дисциплинираност това е резултатът. 

Тренирахме доста добре и имахме време и за отмора до мача през днешния ден. Показахме, че можем. Единственото, което отрицателно излезе от този мач е травмата на Ники Николов, което е страшна липса за нас. Като прибавим и това, че Махмуд Давидов е навън до края на сезона и ротацията ни се съкратява. Сезонът продължава да бъде доста неудачен за нас откъм травми.

Продължаваме да се борим и се надявам да демонстрираме темперамент. Аз имам вяра, че когато плейофите дойдат момчетата ще покажат още по-голям темперамент. Рилски състезател е доста добър тим, само че ние имаме своите шансове и няма да излезем обречени. ", съобщи Янков. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР