Академичното ръководство на Медицински университет - Пловдив изказва най-искрени съболезнования

...
Академичното ръководство на Медицински университет - Пловдив изказва най-искрени съболезнования
Коментари Харесай

Тъжно! Почина Нели Павлова

Академичното управление на Медицински университет - Пловдив изрича най-искрени съболезнования във връзка кончината на Недялка Иванова Павлова-Манчева.

В продължение повече от 40 години Нели Павлова е треньор по волейбол - мъже и дами, и работи в Секцията по физическо образование и спорт на МУ-Пловдив.

Нели Павлова има важен принос за развиването на студентския спорт, както и за триумфите на нашите студентски тимове, завоювали редица първи места, медали и купи от национални надпревари и шампионати.

По нейна самодейност и управление тимовете на МУ-Пловдив всяка година участваха в огромни спортни събития като Националния студентски шампионат, Националната универсиада и Националните летни студентски игри, в които постоянно печелеха призови награди.

Отдадена на работата си, постоянно положителна и въодушевена, Нели Павлова ще бъде запомнена от всички сътрудници и студенти със своята човещина, невзискателност и самоотверженост.

Медицински университет - Пловдив изрича съболезнования на фамилията, околните, сътрудниците и на всички, които обичат и почитат Нели Павлова! Тя остава да живее в нас!

Дълбок реверанс!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР