Airsoft Kings Bulgaria разбива границите на адреналиновите изживявания като организира

...
Airsoft Kings Bulgaria разбива границите на адреналиновите изживявания като организира
Коментари Харесай

Битка за оцеляване: Първото Mil-Sim приключение в изоставения мол „STRAND“ в Бургас

Airsoft Kings Bulgaria разрушава границите на адреналиновите преживявания като провежда първия по рода си 24-часов Mil-Sim event в изоставения мол “STRAND ” в Бургас. Това събитие е предопределено да задоволи жаждата за рискови прекарвания и мощни страсти на над 200 участника от цяла България и прилежащи страни като Румъния, Турция и Хърватия . То ще се състои на 30 и 31 март.

Участниците ще се потопят в пост-апокалиптичен свят, превъплъщавайки се в контрактори, борещи се за оцеляване. Сценарият планува борби за надзор над основни запаси като лаборатории за генно-модифициране и хранилища с муниции . Дневните задачи варират от избавяне на ранени учени до неутрализиране на нуклеарни глави и основаване на свръх-войници.

Нощта обаче крие своите секрети и провокации, като мъртвите „ оживяват “ , трансформирайки се в вражески сили, против които участниците би трябвало да се борят за оцеляване, до момента в който в същото време извършват задачи като поправяне на генератори и кражба на противоотрови.

Събитието ще бъде ознаменувано с лотария, включваща над 100 награди от Airsoft Kings Bulgaria и спонсорите им . Участниците имат шанса да завоюват еърсофт реплики, боен камуфлаж, ръкавици, очила и даже суроватъчен протеин, измежду други скъпи награди. За присъединяване в събитието са избрани строги правила по отношение на мощността на еърсофт репликите и минималните дистанции за пукотевица . Участниците би трябвало да се снабдят със наложително съоръжение, като маркиращи жилетки за дневните задачи и фенери с аварийни акумулатори за нощните.

Заинтересованите участници би трябвало да извършат банков превод на сумата от 65 лв. за вход или 99 лв. за вход с включено наемно съоръжение . Всички елементи за заплащане и контактни данни са предоставени от уредниците.

Mil-Sim събитието проведено от Airsoft Kings Bulgaria предлага неповторима опция за феновете на airsoft и рискови преживявания да се състезават, да развиват умения и да основат незабравими мемоари в пост-апокалиптична среда. Проявата дава обещание освен вълнуваща игра, само че и създаване на общественост измежду участниците от разнообразни страни.

Не пропускайте шанса да станете част от това вълнуващо премеждие и да се измерите с най-хубавите airsoft играчи в района. За повече информация и регистрация, може да се свържете с уредниците на Airsoft Kings Bulgaria Подгответе за едно незабравимо 24-часово тестване на умения, тактика и физическа устойчивост .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР