Airbnb се съгласи да плати 576 милиона евро (621 милиона

...
Airbnb се съгласи да плати 576 милиона евро (621 милиона
Коментари Харесай

Airbnb ще плати 576 милиона евро уреждане в края на данъчния спор в Италия

Airbnb се съгласи да заплати 576 милиона евро (621 милиона долара) на италианските управляващи, с цел да постави завършек на дълготраен данъчен спор, който кипи предишния месец, когато обществеността на страната прокурор конфискува средства от платформата за ваканционни наеми.

Платформата за краткосрочни наеми в Съединени американски щати се споразумя в сряда с Agenzia delle Entrate, италианската данъчна работа, за по-ниска сума от тази, подредена от управляващите предишния месец.

Италианската прокуратура съобщи, че Airbnb не е спазила закон от 2017 година, задължаващ платформите за краткосрочно отдаване чартърен да събират 21 % от приходите от наем на наемодателите от името на данъчните управляващи.

Airbnb заяви за съглашението от сряда покри удръжките на домакините сред 2017 година и 2021 година, добавяйки, че полемиките не престават по отношение на данъчните отговорности за 2022 година и 2023 година

Спорът с италианската данъчна организация е последният регулаторен конфликт за основаната в Сан Франциско компания за настаняване под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР